Μπενφίκα: Όσο υπάρχει «Μητρογκόλ», θα υπάρχει και κορυφή!

Μπενφίκα: Όσο υπάρχει «Μητρογκόλ», θα υπάρχει και κορυφή!

Όσο σκοράρει ο Κώστας Μήτρογλου, τόσο θα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Superliga η Μπενφίκα, όπως συνέβη και στην όγδοη αγωνιστική με το 2-0 στην έδρα της Μπελενένσες

Μπενφίκα: Όσο υπάρχει «Μητρογκόλ», θα υπάρχει και κορυφή!
Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Μπελενένσες, με το πρώτο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Superliga και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με +3 από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -5 από την προνομιούχο πεντάδα και θα προσπαθήσουν να «ρεφάρουν» τις επόμενες αγωνιστικές την αποψινή απώλεια. 

Ο διεθνής επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά πιο ψηλά από συμπαίκτες και αντιπάλους έκανε το 1-0 στο 10’. Οι «αετοί» διατήρησαν την υπεροχή και με το πλασέ του Γκριμάλντο στο 65’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Για 75', αγωνίστηκε ο πρώην φορ του Ολυμπιακού. 

Η σύνθεση της Μπενφίκα:Εντερσον, Νέλσον Σεμέδο, Λουϊζάο, Λίντελοφ, Γκριμάλντο (83' Αντρέ Αλμέιδα), Φέισα, Σάλβιο, Πίτσι, Τσέρβι (90' Ντανίλο), Γκονσάλο Γουέδες, Μήτρογλου (75' Χιμένεζ).

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα η Γκιμαράες, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της Εστορίλ και την άφησε στο +2 από τις τελευταίες θέσεις. 
Κλείσιμο

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την πρώτη εξάδα η Ρίο Αβε, μετά το 1-1 στην έδρα της προτελευταίας Μορερϊρένσε. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης