Η απαντήση Καραπαπά σε ΠΑΟΚ

Η απαντήση Καραπαπά σε ΠΑΟΚ

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για όσα ειπώθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ

Η απαντήση Καραπαπά σε ΠΑΟΚ
Αμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού για τα όσα είπαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς έκανε δηλώσεις και στάθηκε και στα όσα ειπώθηκαν για την οριστική διακοπή αλλά και για τις αποφάσεις του διαιτητή.

«Ουδέποτε έπεσε καπνογόνο ή αντικείμενο. Δεν έχει διακοπεί ποτέ αγώνας από τον καπνό», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για φάσεις και αποβολές που δεν υπάρχουν. Για τελευταίους παίκτες που δεν υπάρχουν. Υπάρχει και το οφσάιντ του Καρντόσο στο τέλος του αγώνα. Αυτή η συμπεριφορά που είναι συνεχιζόμενη είναι απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ με τους καλύτερους όρους και τις καλύτερες συνθήκες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά δε το σεβάστηκαν αυτό».

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν έμεινε εκεί και ολοκλήρωσε λέγοντας «Φαντάζομαι είδατε όλοι τον Μίχελ να κάνει χειρονομία στον κόσμο του Ολυμπιακού ξεκάθαρα. Είδατε τον Ιβιτς να φεύγει από το γήπεδο επειδή κάτι του είπε ο τέταρτος διαιτητής ότι αν άναβε καπνογόνο θα διακοπτόταν το παιχνίδι. Εχετε ακούσει ποτέ σε παιχνίδι να διακόπτετε επειδή άναψε καπνογόνο; Ο κανονισμός λέει εάν πέσει αντικείμενο στον αγωνιστικό. Επεσε κάποιο αντικείμενο στο γήπεδο;»

Τέλος άφησε και μια... ευχή για την ρεβάνς τονίζοντας πως «Εμείς λέμε πως συνεχίζουμε και ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς όταν πάμε στην Τούμπα να συναντήσουμε τις ίδιες συνθήκες. Γιατί κάποιοι ξεχνάνε εύκολα».
Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης