Φορτούνης: «Στο τέλος μίλησε η μεγάλη ομάδα»

Φορτούνης: «Στο τέλος μίλησε η μεγάλη ομάδα»

Ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε στο αποτέλεσμα που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι να έρχεται η νίκη ανεξαρτήτως απόδοσης

Φορτούνης: «Στο τέλος μίλησε η μεγάλη ομάδα»
Σημασία έχει να παίρνεις τη νίκη και όχι η απόδοση στα ντέρμπι, όπως ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης και έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε 2-1. 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι για εμάς και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη ακόμα και όταν δεν είμαστε τόσο καλοί και αυτό έχει σημασία στο τέλος, να νικάς ακόμη κι όταν δεν είσαι τόσο καλός. Ίσως ήμασταν και κάπως κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό σίγουρα μας επηρέασε. 

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, αν εξαιρέσουμε τη μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του ΠΑΟΚ, υπερείχαμε και τελικά δικαιωθήκαμε παίρνοντας τη νίκη. Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο με σκοπό να βγει στην κόντρα με αντεπιθέσεις, είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό το στιλ παιχνιδιού, με γρήγορους ποδοσφαιριστές που μας δημιούργησαν προβλήματα. 
Κλείσιμο

Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος μίλησε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και επαναλαμβάνω ότι το σημαντικό είναι να παίρνεις τη νίκη ανεξαρτήτως απόδοσης», ανέφερε ο άσος των «ερυθρόλευκων» στην κάμερα της Nova.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης