Σπάει τα κοντέρ η ΑΕΚ!

Σπάει τα κοντέρ η ΑΕΚ!

Την καλύτερη εκκίνηση της απολαμβάνει η ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσει με τρεις άνετες νίκες τη φετινή Basket League

Σπάει τα κοντέρ η ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” μετά τον περίπατο που έκαναν στη Χαλκίδα έχουν ρεκόρ 3-0, με μέσο όρο διαφορών τους 28 πόντους. Τελευταία ομάδα που είχε καλύτερη εκκίνηση ήταν ο Παναθηναϊκος το 2010 που είχε 3-0 με 29,7π. μ.ό. στις διαφορές.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του…

*Η Κύμη Seajets με την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο κατέγραψε ένα από τα πιο χαμηλά σε παραγωγικότητα ημίχρονα στη λίγκα σημειώνοντας 14 πόντους. Τελευταία φορά που είχαν σημειωθεί 14 πόντοι σε πρώτο ημίχρονο ήταν τη σεζόν 2013/14 στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός (74-35).

Κλείσιμο
* Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ξεπέρασε τις 100 εύστοχες ελεύθερες βολές (έχει 103) στηνν καριέρα του στην Stoiximan.gr Basket League.

* Αντίστοιχα ο Σταύρος Τουντζιαράκης ξεπέρασε τα 150 ριμπάουντ στη λίγκα.

* Ο Κώστας Βασιλειάδης έγινε ο 45ος αθλητής στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League που ξεπερνά του 2.400 πόντους. Ο παίκτης της ΑΕΚ θέλει ακόμα 91 για να σπάσει και το φράγμα των 2.500.

* Τα 100 επιθετικά ριμπάουντ συμπλήρωσε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς στην Stoiximan.gr Basket League. Τόσα έχουν ακόμα ο Φράνκι Κινγκ, ο Δημήτρης Μακρής και ο Μάικ Σμρεκ.


Πηγή: eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης