Νέα γκέλα για την Σίτι, 1-1 εντός έδρας με την Σαουθάμπτον

Νέα γκέλα για την Σίτι, 1-1 εντός έδρας με την Σαουθάμπτον

Η Σίτι δεν μπόρεσε να κερδίσει σε πέμπτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή και τη Λίβερπουλ (τριπλή ισοβαθμία με Αρσεναλ)

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Ο Γκουαρδιόλα έμεινε για πρώτη φορά χωρίς νίκη σε πέντε παιχνίδια από τον Μάρτιο του 2009, αντίθετα με τη Σαουθάμπτον που εντυπωσιάζει. Οι Αγιοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Ετιχαντ κι έμειναν αήττητοι σε πέμπτο σερί παιχνίδι.  

Ο Γκουαρδιόλα παρουσίασε τη Σίτι με 3-4-3 και τον Κομπανί να βρίσκεται στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος. Πήρε τον έλεγχο, αλλά της έλειψε η ουσία. Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον πίεσε σωστά, ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν άφησε την αντίπαλό της να φανεί απειλητική! 

Εκτός από μια ωραία προσπάθεια του Φερναντίνιο που δεν πρόλαβε ο Στέρλινγκ να την κάνει γκολ, η Σίτι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι θετικό. Στο 27' το Ετιχαντ πάγωσε, ο Στόουνς έκανε σοβαρή γκάφα, ο Ρέντμοντ πέρασε τον Μπράβο και πέτυχε το 1-0. 

Κλείσιμο
Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2015 που ο επιθετικός της Σαουθάμπτον πέτυχε γκολ back-to-back  στην Premier League! Λίγα λεπτά αργότερα ο Στόουνς πανηγύρισε την... εξιλέωση, αλλά για λίγο! Μπορεί ο αμυντικός της Σίτι να έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Αγουέρο! 

Η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πήγε στα αποδυτήρια χωρίς σουτ εντός στόχου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη θητεία του Γκουαρδιόλα στο Ετιχαντ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης