Νέα γκέλα από την Ντόρτμουντ, 3-3 με την ουραγό Ίνγκολσταντ!

Νέα γκέλα από την Ντόρτμουντ, 3-3 με την ουραγό Ίνγκολσταντ!

Η Μπορούσια  δεν τα κατάφερε κόντρα στην ουραγό της Bundesliga, Ινγκολσταντ, από την οποία πήρε ισοπαλία 3-3 στο 91’ ενώ έχανε με 3-1 και απομακρύνεται από την κορυφή

Νέα γκέλα από την Ντόρτμουντ, 3-3 με την ουραγό Ίνγκολσταντ!
Αν και έχει πάντα δικαιολογία τις πολλές απουσίες, που αναγκάζουν τον Τόμας Τούχελ να κατεβάζει μια ομάδα γεμάτη πιτσιρικάδες, η BvB δεν μπόρεσε να πάρει νίκη από την τελευταία του πρωταθλήματος, χρειάστηκε να έρθει το 91’ για να κλέψει τον βαθμό και πλέον μένει μακριά από την Μπάγερν. 

Στο πρώτο κομμάτι του ματς, το αριστερό του Σούτνερ και τα λάθη στην άμυνα, κόστισαν στην Μπορούσια να βρεθεί πίσω με δύο γκολ. Στο 6’ ο άριστερός μπακ των γηπεδούχων βρήκε με φάουλ από τα δεξιά τον Κοέν που με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 25’ με φάουλ από την ίδια θέση έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Λεσκάνο, που με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ, ενώ η Ντόρτμουντ μόλις δύο καλές στιγμές με σουτ του Κάστρο (28’) και φάουλ του Ομπαμεγιανγκ (39’) και ήταν τυχερή που πήγε στα αποδυτήρια μόνο με δύο γκολ πίσω.

Νωρίς στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 58’ ύστερα από σέντρα του Ντεμπελέ (100ό γκολ με τον Τούχελ στο πρωτάθλημα) όμως από τη σέντρα δέθηκαν γκολ στο επόμενο λεπτό όταν ύστερα από γύρισμα από δεξιά η άμυνα ήταν και πάλι απούσα και ο Λεσκάνο μέσα από την περιοχή έκανε εύκολα το 3-1. Η Μπορούσια είχε έναν χρόνο να δεχθεί 3 γκολ και στο 61’ βρέθηκε εκατοστά μακριά από το να δεχθεί και 4ο, όμως στο καθαρό τετ-α-τετ με τον Βάιντενφελερ ο Χάρτμαν βρήκε το δοκάρι και τελικά η ομάδα του το πλήρωσε.

Στο 69’ μετά την ασίστ του Πούλισιτς ο Αντριάν Ράμος μείωσε σε 3-2 από κοντινή απόσταση και το γήπεδο για τα τελευταία 20 λεπτά μεταφέρθηκε μέσα στην περιοχή της Ινγκολσταντ, που τελικά δεν άντεξε. Πάσλακ (79’) και Γκέτσε (86’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, όχι όμως και ο Πούλισιτς στο 91’ όταν μετά την επέμβαση του Νίλαντ έστειλε την μπάλα στην κενή εστία. Το 3-3 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 94’ η κεφαλιά που Ομπαμεγιάνγκ πέρασε μόλις έξω…

Κλείσιμο
Μία από τα ίδια η Βόλφσμπουργκ
Τι κι αν άλλαξε προπονητή; Η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει να παραπαίει με τον υπηρεσιακό Ισμαέλ στον πάγκο ηττήθηκε με 3-1 από την Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αμυντικά, ψάχνοντας την αντεπίθεση, οι Λύκοι έδειχναν ικανοί να ανατρέψουν την κακή κατάσταση, όμως στο 23’ το μπλακ άουτ του Μπρούμα, που έκανε λάθος γύρισμα και ανέτρεψε στον Κλάινχαϊζλερ έκρινε τα πάντα. Ο Ολλανδός αποβλήθηκε και μετά από κόρνερ στο 25’ ο Μπεν Χατίρα έκανε το 1-0 για την Ντάρμσταντ! Στο 60’ ο Γκόμεζ κατάφερε να ισοφάρισει με το πρώτο του γκολ στη σεζόν, όμως στο 68’ ο Κλάινχαϊζλερ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Lilien. Στο 76’ ο Σιρίγκου έκανε το 3-1 και τα πάντα τελείωσαν.

Πρώτο… αίμα για Κολωνία
Μία ομάδα λιγότερη με το αήττητο, καθώς η Κολωνία ηττήθηκε από την Χέρτα με 2-1, με τους πρωτευουσιάνους να πιάνουν την Μπάγερν στην κορυφή (με ματς παραπάνω φυσικά)! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Ιμπίσεβιτς στο 13’. Οι παίκτες του Στέγκερ βγήκαν αμέσως στην επίθεση για την ισοφάριση, όμως εκείνοι που έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες ήταν οι γηπεδούχοι, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως στο 65’ κόντρα στη ροή του ματς ο Μοντέστ έφερε το ματς στα ίσα με το 8ο γκολ του φέτος! Οι Βερολινέζοι, όμως, δεν είχαν διάθεση να χάσουν βαθμούς και στο 74’ ο Σταρκ από κοντά έκανε το 2-1. Στο τέλος ο Τσόλερ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 87’ και το 2-1 να παραμένει.

Εντός είναι... τρένο!
Μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, η Φράιμπουργκ έχει απλοποιήσει αρκετά τα πράγματα: Εκτός έδρας έχει μόνο ήττες, εντός έδρας έχει μόνο νίκες. Η 4η, που την έστειλε στους 12 βαθμούς, ήρθε απέναντι στην Αουγκσμπουργκ (2-1), η οποία προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ελέγχουν την κατάσταση στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο έγιναν και απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις με τον Γι.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν στην επανάληψη για την Φράιμπουργκ, η οποία ανέβασε την απόδοση της, πίεσε και τελικά άνοιξε το σκορ στο 66' με την κοντινή προσπάθεια του Φίλιπ (1-0). Η Αουγκσμπουργκ βγήκε μπροστά και οι γηπεδούχοι βρήκε χώρους και στο 78' έκανε το 2-0 στην αντεπίθεση, με δημιουργό αυτή τη φορά τον Φίλιπ και εκτελεστή τον Πέτερσεν. Στο 84'ο Αλτιντοπ εντός περιοχής μείωσε σε 2-1 για τους Βαυρούς, οι οποίοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για να ισοφαρίσουν αλλά τις έχασαν και έχασαν και το ματς.

Ασταμάτητη η Χόφενχαϊμ!
Η Χόφενχαϊμ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και έφυγε με μεγάλη νίκη 3-0 από το Λεβερκούζεν, διατηρώντας το αήττητο! Βέβαια, για αυτό έχει να ευχαριστήσει έναν πρώην παίκτη της, καθώς ο Φόλαντ κατάφερε να αφήσει την Μπάγερ με 10 παίκτες μόλις από το 6’ για φάουλ στον Ντεμιρμπάι, που έφευγε στην αντεπίθεση. Στην ουσία τα πάντα τελείωσαν εκεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και προηγήθηκαν στο 15’ με τον Ντεμιρμπάι, έχοντας τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Στο 49’ ο Βάγκνερ διέλυσε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για αποτέλεσμα, κάνοντας το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 έκανε ο Τσούμπερ στο 60’.

α αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
 
Παρασκευή
Αμβούργο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-3 (35' αυτ. Χόλτμπι, 60' Ταράσαϊ, 69' Σεφέροβιτς)
 
Σάββατο
Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ 0-3 (15' Ντεμιρμπάι, 49' Βάγκνερ, 60' Ζουμπέρ)
Χέρτα - Κολωνία 2-1 (13' Ιμπίσεβιτς, 74' Σταρκ / 65' Μοντέστ)
Ίνγκολστατ - Ντόρτμουντ 3-3 (6' Κοέν, 24' και 60' Λεσκάνο / 59' Ομπεμεγιάνγκ, 69' Αντριάν Ράμος, 91' Πούλισιτς)
Ντάρμστατ - Βόλφσμπουργκ 3-1 (25' Μπεν-Χατιρά, 68' Κλάινχαϊσλερ, 76' Ζίριγκου / 60' Μάριο Γκόμεθ)
Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 2-1 (66' Φίλιπ, 78' Πέτερσεν / 84' Χαλίλ Αλντιντόπ)
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ (19:30)
 
Κυριακή
Λειψία - Βέρντερ (16:30)
Σάλκε - Μάιντς (18:30)
 
Η βαθμολογία
1. Μπάγερν 17
2. Χέρτα 17
3. Χόφενχαϊμ 16
4. Κολωνία 15
5. Λειψία 15
6. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 14
7. Ντόρτμουντ 14
8. Φράιμπουργκ 12
9. Μάιντς 11
10. Γκλάντμπαχ 11
11. Λεβερκούζεν 10
12. Άουγκσμπουργκ 8
13. Ντάρμστατ 8
14. Βέρντερ 7
15. Βόλφσμπουργκ 6
16. Σάλκε 4
17. Αμβούργο 2
18. Ίνγκολστατ 2

Πηγή:www.gazzetta.gr
http://www.gazzetta.gr/football/article/997437/ingkolstant-ntortmoynt-3-3

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης