Γιαννάκης: Είχα ζητήσει να έρθει ο Σπανούλης

Γιαννάκης: Είχα ζητήσει να έρθει ο Σπανούλης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ για την Ευρωλίγκα, Euroleague Show, με τους Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου.

Γιαννάκης: Είχα ζητήσει να έρθει ο Σπανούλης
 Ο “Δράκος” μίλησε για πολλά και σημαντικά πράγματα που αφορούσαν την εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό, στον οποίο δούλεψε από το το 2008 ως το 2010.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πάνω στη κουβέντα για την ομάδα του Πειραιά και τον Βασίλη Σπανούλη, προέβη σε μια αποκάλυψη. “Σε συζητήσεις που είχα με την διοίκηση του Ολυμπιακού, είχα εισηγηθεί πως θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ο Σπανούλης. Ξέραμε ότι το συμβόλαιο του Βασίλη λήγει, είναι ένας παίκτης γεννημένος να κάνει πρωταθλητισμό κάθε μέρα, πάνω από όλα απέναντι στον… εαυτό του. Ήταν κάτι που το είχα ζητήσει από την προηγούμενη χρονιά”, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και πρόσθεσε.

“Ήταν σίγουρα μια κίνηση που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στα όσα συνέβησαν όλα τα τελευταία χρόνια. Αφαιρέθηκε ένας μεγάλος παίκτης από τον βασικό αντίπαλο του Ολυμπιακού και παράλληλα η ομάδα βρήκε ένα ηγέτη που αντέχει πνευματικά και μπόρεσε να στηριχτεί πάνω του. Ήθελα και τον Νίκο Ζήση και μάλιστα είχα μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του. Δεν προχώρησε, όμως, το θέμα και τελικά πήγε στην Σιένα.

Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης