Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Νεϊμάρ

Δεν το κουνάει από την Βαρκελώνη και με τη βούλα! - Ο Νεϊμάρ υπέγραψε το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ως το 2021

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Νεϊμάρ
Τον ήθελαν διακαώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν και για να τον αποκτήσουν ήταν έτοιμες να του προσφέρουν πολλά λεφτά. Πάρα πολλά.

Αυτό όμως που δεν θα μπορούσαν να τ προσφέρουν με τίποτα στον Νεϊμάρ θα ήταν η χαρά του παιχνιδιού έτσι όπως την απολαμβάνει στην Μπαρτσελόνα, τη φανέλα της οποίας θα συνεχίσει να φορά τουλάχιστον έως το 2021.

Ο τρίτος κρίκος της περίφημης αλυσίδας MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) επικύρωσε την προφορική του συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» και σήμερα το μεσημέρι έβαλε την υπογραφή του στο νέο πενταετές συμβόλαιο που εφόσον το τηρήσει θα συμπληρώσει μια οκταετία στην Βαρκελώνη (πήγε εκεί το 2013).
Κλείσιμο

Ο Νεϊμάρ πλέον θα παίρνει το μισθό που έχει και ο Μέσι (μέχρι να γίνει και η δική του επέκταση και προφανώς θα υπάρξει αύξηση), αλλά θα βρίσκεται μαζί με τον συμπαίκτη του στην 5η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στον κόσμο.

Ναι σωστά μαντέψατε στην πρώτη βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στη 2η και στην 3η είναι δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν στην… Κίνα. Ο λόγος για τους Χουλκ, Γκρατσιάνο Πελέ οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισαν στην Κινεζική λίγκα (μόνο και μόνο για τα λεφτά).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης