Κύπελλο Ελλάδας: «Αμείλικτος» με τον Κολοσσό ο Ολυμπιακός, 99-48!

Κύπελλο Ελλάδας: «Αμείλικτος» με τον Κολοσσό ο Ολυμπιακός, 99-48!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Κολοσσό Ρόδου (99-48) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκπληκτική ταχύτητα στην επίθεση και πίεση στην άμυνα οι Πειραιώτες

Κύπελλο Ελλάδας: «Αμείλικτος» με τον Κολοσσό ο Ολυμπιακός, 99-48!
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό (99-48) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου (θα γίνει νέα κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο).

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου από το τζάμπολ κιόλας έδειξαν πτυχές του τρόπου παιχνιδιού με το οποίο θα πορευτούν φέτος. Πιεστική άμυνα ειδικά στα αντίπαλα γκαρντ και τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία στον αιφνιδιασμό ήταν τα βασικά στοιχεία που του έδωσαν προβάδισμα 17 πόντων (23-6, 9’).

Η άμυνα ζώνης που επέλεξε ο Κολοσσός δε βοήθησε το παραμικρό τους φιλοξενούμενους. Η είσοδος του Έρικ Γκριν (11π. στο πρώτο ημίχρονο) έδωσε μεγαλύτερη ευκολία στο σκορ κι έτσι οι Πειραιώτες χάθηκαν από την εμβέλεια των φιλοξενούμενων (51-19, 18’).

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε καθόλου, οι Πειραιώτες έτρεχαν συνέχεια βρίσκοντας πολλούς κι εύκολους πόντους ενώ στην άλλη πλευρά οι Ροδίτες δυσκολεύονταν αρκετά.

Η διαφορά αυξήθηκε ξεπερνώντας τους 40 πόντους στο 29’ (79-37) και έμεινε εκεί μέχρι το άκουσμα της κόρνας της λήξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης