Εθνική ομάδα: Πρεμιέρα με πολλές απουσίες

Εθνική ομάδα: Πρεμιέρα με πολλές απουσίες

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των δύο αγώνων με Κύπρο και Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ έγινε με… μισή ομάδα

Εθνική ομάδα: Πρεμιέρα με πολλές απουσίες
Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά εν όψει των δύο αγώνων με Κύπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την προσεχή Παρασκευή και με Εσθονία στο Ταλίν την επόμενη Δευτέρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Στο απογευματινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια από τον Μίχαελ Σκίμπε και αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή τις επόμενες ώρες. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα, λόγω επιβάρυνσης, ακολούθησαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Στέφανος Καπίνο. 

Από την προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος θα εξεταστεί και θα κριθεί εάν είναι κάτι ανησυχητικό. 

Στο μεταξύ, κατόπιν σχετικής άδειας της Λεβερκούζεν, ο Ηρακλής Μεταξάς, θα συμμετάσχει, ως συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, στην προετοιμασία των διεθνών για τα παιχνίδια με την Κύπρο και την Εσθονία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης