ΠΑΟΚ: Rotation και αλλαγές από τον Ίβιτς

ΠΑΟΚ: Rotation και αλλαγές από τον Ίβιτς

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην γειτονική Βέροια με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του με τον προπονητή του να δίνει ανάσες σε κάποιους βασικούς παίκτες

ΠΑΟΚ: Rotation και αλλαγές από τον Ίβιτς
Ο αποκλεισμός του Λέο Μάτος από την αποστολή δεν προκάλεσε έκπληξη, με δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε πέντε σερί 90 λεπτά. Όμως, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια, όπως ο Παναγιώτης Γλύκος, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο Τζάλμα Κάμπος και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Όλοι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Λέο Μάτος, έχουν παίξει πέντε σερί παιχνίδια από τις 11 Σεπτεμβρίου (ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός) μέχρι και την Πέμπτη (29/9) στο ματς που έδωσε ο «Δικέφαλος» στο Λίμπερετς κόντρα στην Σλόβαν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί μπροστά να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και η δυνατότητα ξεκούρασης κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά ο Ίβιτς σκέφτεται να αφήσει αρκετούς βασικούς στον πάγκο ενόψει της αναμέτρησης στη Βέροια.

Παράλληλα, όπως φάνηκε και στην προπόνηση του Σαββάτου, κάποιοι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως οι Μυστακίδης, Χαρίσης, Περέιρα και Μαλεζάς, ίσως έχουν ένα προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης