Βίντεο: Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι, 2-0 στην έδρα της Χαλ

Βίντεο: Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι, 2-0 στην έδρα της Χαλ

Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε φάση, στο δεύτερο η Τσέλσι ήταν όπως έπρεπε και πέρασε από την έδρα της Χαλ επιστρέφοντας στις νίκες - Ισοπαλίες στα υπόλοιπα ματς

Βίντεο: Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι, 2-0 στην έδρα της Χαλ
Ύστερα από την ισοπαλία με την Σουόνσι και τις ήττες στα ντέρμπι από Λίβερπουλ και Αρσεναλ, η Τσέλσι θυμήθηκε τι είναι νίκη. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παρουσίασε δύο πρόσωπα στο KCOM Stadium με αυτό του δευτέρου μέρους να είναι το καλύτερο, στο οποίο πέτυχε και τα γκολ που χάρισαν τους τρεις βαθμούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Μπλε δεν έκαναν ούτε φάση της προκοπής στο πρώτο μέρος, όμως τελικά με γκολ των Γουίλιαν και Ντιέγο Κόστα θα είναι μια χαρά στο διάστημα της διακοπής.

Το πρώτο μέρος θα μπορούσε να σε… βάλει για ύπνο. Οχι για το ότι δεν είχε γκολ αλλά γιατί πέρα από τα πολλά λάθη, ο ρυθμός δεν ανέβηκε ποτέ και η Τσέλσι δεν έπαιξε σαν φαβορί. Αντίθετα, ήταν η Χαλ που είχε τις δύο καλύτερες φάσεις, την πρώτη στο 3’ όταν το φάουλ του Σνόντγκρας βρήκε στο τείχος και ανάγκασε τον Κουρτουά σε δύσκολη επέμβαση και την άλλη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Βέλγος keeper των Λονδρέζων σταμάτησε το σουτ του Ράιαν Μέισον. 

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι δεν είχε καμία σχέση. Μπήκε από την αρχή δυνατά και επιθετικά και ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρούν όλο και περισσότερο. Στο 58’ ήρθε η προειδοποιητική από τον Ντιέγο Κόστα, ο οποίος πέρασε τον Μάρσαλ αλλά είδε το σουτ του να κόβεται και να πηγαίνει στο δοκάρι από την προσπάθεια του Τζακ Λίβερμορ. Το σκορ άνοιξε στο 61’ με τον Γουίλιαν να πιάνει εξαιρετικό σουτ από το όριο της περιοχής και στο 67’ ο Ντιέγο Κόστα τον μιμήθηκε με όμορφο πλασέ στο παραθυράκι μετά την προσπάθεια του Μάτιτς για το τελικό 0-2.

Κλείσιμο


Σκοτάδι στο στάδιο του Φωτός...
Η Σάντερλαντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο οι προβολείς παραμένουν... χαμηλωμένοι στο στάδιο του Φωτός. Αξίζει να σημειωθεί, πως στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν οι Μαυρόγατες δεν έχουν καταφέρει στις πρώτες επτά στροφές να πάρουν νίκη. Φέτος η συγκομιδή είναι φτωχή, με την ομάδα να μετρά μόλις δυο βαθμούς.

Η ομάδα του Μόγιες δεν έπεισε σε ακόμα ένα ματς, με τον Πίκφορντ να είναι εξαιρετικός στις επεμβάσεις του. Ωστόσο, στο 36' ο Τσαντλί κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Γουέστ Μπρομ. Ηταν το τρίτο του τέρμα στα τέσσερα τελευταία ματς φέτος, περισσότερα απ' ότι είχε σκοράρει σε 30 ματς με την Τότεναμ. Ο Φλέτσερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς και η ομάδα του το... πλήρωσε, αφού ο Φαν Άανχολτ στο 82' διαμόρφωσε το 1-1.



Δώρο... ισοπαλία στον Ματσάρι
Ο Ισαάκ Σακσές, που πέρασε αλλαγή, χάρισε έναν βαθμό στην Γουότφορντ, η οποία επέστρεψε δύο φορές για να πάρει το 2-2 εντός έδρας από την Μπόρνμουθ. Στο 31’ ο Γουίλσον έκανε το 0-1 με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Στάνισλας για την ομάδα του Εντι Χάου, λίγο αφού ο Μπόρουτς είχε κάνει διπλή επέμβαση στο Αμραμπατ.

Ο Βάλτερ Ματσάρι είχε γενέθλια και πήρε το πρώτο δώρο από τον Ντίνι που ισοφάρισε σε 1-1 στο 50’ με τελείωμα από κοντά για το 99ο γκολ του για το κλαμπ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Αμραμπατ. Ο Κινγκ, που είχε μπει αλλαγή, έκανε το 1-2 στο 62’ με μακρινό σουτ που κόντραρε, όμως τρία λεπτά αργότερα σκόραρε ο Σακσές με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Χολέμπας για το τελικό 2-2.



Τουλάχιστον δεν έχασε η Γουέστ Χαμ
Ενα εξαιρετικό γκολ από τον Ντιμίτρι Παγιέτ έβαλε τέλος στο σερί των 4 ηττών για την Γουέστ Χαμ στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μίντλεσμπρο (1-1).

Ο Γάλλος μέσος πήρε την μπάλα στα αριστερά στο 57’ και αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του σκόραρε μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας το γκολ που είχει βάλει νωρίτερα ο Ουρουγουανός επιθετικός, Κρίστιαν Στουάνι, για την Μπόρο ύστερα από σέντρα του Βίκτορ Φίσερ.

Ο αρχηγός των Hammers, Μαρκ Νομπλ, είχε δοκάρι με όμορφο φαλτσαριστό σουτ, στην καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Σλάβεν Μπίλιτς μετά το γκολ.


Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 1-1 (35' Λουκακού / 50' Μπεντεκέ)
 
Σάββατο
Σουόνσι - Λίβερπουλ 1-2 (8' Φερ / 54' Φιρμίνο, 84' πέν. Μίλνερ)
Χαλ - Τσέλσι 0-2 (61' Ουίλιαν, 67' Ντιέγκο Κόστα)
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ 1-1 (83' Φαν Άανχολτ / 35' Σαντλί)
Γουότφορντ - Μπόρνμουθ 2-2 (50' Ντίνι, 65' Σαξές / 31' Γουίλσον, 62' Κινγκ)
Γουέστ Χαμ - Μίντλεσμπρο 1-1 (57' Παγέτ / 51' Στουάνι)
 
Κυριακή
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ (14:00)
Λέστερ - Σαουθάμπτον (16:15)
Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι
Μπέρνλι - Άρσεναλ (18:30)
 
Η βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 18
2. Λίβερπουλ 16
3. Τότεναμ 14
4. Έβερτον 14
5. Άρσεναλ 13
6. Τσέλσι 13
7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12
8. Κρίσταλ Πάλας 11
9. Γουέστ Μπρομ  9
10. Σαουθάμπτον 8
11. Γουότφορντ 8
12. Μπόρνμουθ 8
13. Λέστερ 7
14. Μπέρνλι 7
15. Χαλ 7
16. Μίντλεσμπρο 6
17. Σουόνσι 4
18. Γουέστ Χαμ 4
19. Σάντερλαντ 2
20. Στόουκ 2

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης