Λεβαδειακός-Λάρισα 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Λεβαδειακός-Λάρισα 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στη Λιβαδειά - Δύο αμυντικά λάθη έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς και  έφεραν τα γκολ των Τόνι Σίλβα και Ντοντό

Λεβαδειακός-Λάρισα 1-1: Δίκαιη μοιρασιά
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο αν δεν υπήρχαν οι δυνατές κόρνες όλοι θα είχαν κοιμηθεί από το θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες, στο δεύτερο μέρος Λεβαδειακός και ΑΕΛ αποφάσισαν να παίξουν μπάλα, πέτυχαν από ένα γκολ, έχασαν ευκαιρίες με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ή παρακολούθησε το ματς από την τηλεόραση να λέει πως δεν πέταξε δύο ώρες από την ζωή του, κάτι που σίγουρα θα έλεγε αν το θέαμα ήταν όπως και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Με τον βαθμό αυτό οι Βοιωτοί έφτασαν τους 4 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ που έχουν έναν αγώνα λιγότερο (οι Θεσσαλονικείς και -3 βαθμούς), ενώ οι... βυσσινί πήγαν στους 5 και την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απολύτως τίποτα στο πρώτο
Κλείσιμο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος, όπου πραγματικά δεν είχαμε απολύτως τίποτα στο ματς. Ο Λεβαδειακός έδειχνε να είχε τον έλεγχο του ματς, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια ευκαιρία, την στιγμή που η ΑΕΛ στο διάστημα αυτό δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που πριν μια βδομάδα νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-0. Έτσι τα πρώτα 45 λεπτά πέρασαν χωρίς καμία φάση ή έστω από μία και αυτή όχι σημαντική για κάθε ομάδα με το 0-0 να ήταν απόλυτα φυσιολογικό και τις γυναίκες στην εξέδρα να ήταν σαφώς καλύτερο θέαμα από αυτό που προσέφεραν εντός γηπέδου οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Άλλο ματς με γκολ, λάθη, ευκαιρία, τα πάντα όλα...
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε άλλο ματς. Είδαμε δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, να παλεύουν σε κάθε φάση, να χάνουν ευκαιρίες και να βάζουν και από ένα γκολ. Την αρχή την έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Σίλβα να καταφέρνει από το ένα μέτρο να κάνει το 1-0 στο 55', σε μια φάση που ο Κόντρο... κοιμήθηκε και άφησε μόνο του τον αντίπαλο παίκτη.

Πριν προλάβουν καλά καλά οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν, ήρθε και το 1-1 από τον Ντοντό. Συγκεκριμένα στο 66' ο Βαρέλα εκτέλεσε φάουλ, ο Μοσχονάς έκανε τραγική έξοδο και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Απλό εκείνο το λεπτό και μετά και οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πετύχουν και άλλο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν με το 1-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου.

Man of the match: Μπήκε ως αλλαγή και άλλαξε το παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ ήταν και αυτός που με ωραία εκτέλεση φάουλ έδωσε το δικαίωμα στον Ντοντό να κάνει το 1-1. Ο λόγος για τον Βαρέλα που κερδίζει άξια τον τίτλο του πολυτιμότερου του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος: Κακός ο Μοσχονάς που φέρνει μεγάλη ευθύνη και στο 1-1 της ΑΕΛ, με την έξοδό του να είναι τραγική.

Στο ύψος του: Με την σύντροφό του να τον βλέπει από τις εξέδρες και να μοιράζει... εγκεφαλικά και πάλι, ο Σίλβα ήταν δεδομένο πως θα στεκόταν στο ύψος του.

Η γκάφα: Τραγικό το λάθος του Κόντορ στο 1-0 με τον παίκτη της ΑΕΛ να αφήνει εντελώς μόνο του τον Σίλβα που με την σειρά του δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ.

Το στραγάλι: Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Όταν ο διαιτητής δεν ακούγεται καθόλου, έχει κάνει εξαιρετικά την δουλειά του και σήμερα ο Παπαπέτρου τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Το ταμείο του Gazzetta: Εντάξει αφήνουμε το πρώτο μέρος, μιας και το άφησαν και οι παίκτες και των δύο ομάδων. Στην επανάληψη και οι δύο ήθελαν τη νίκη, το έδειξαν, αλλά δεν την πήρε καμία γιατί τα γκολ μπήκαν από λάθη. Το 1-1 όπως αναφέραμε είναι δίκαιο. 

Οι συνθέσεις του αγώνα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Γιακουμάκης (90' Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί (71' Μπελγκαζουανί), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος.
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φαρκάς, Κόντορ, Αναστασόπουλος (61' Βαρέλα), Φατιόν (80' Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88' Ντέλετιτς), Ντοντό, Αβραάμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης