Θετικός σε χρήση κοκαΐνης ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στο μποξ

Θετικός σε χρήση κοκαΐνης ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στο μποξ

Ένα δείγμα ούρων του Φιούρι, που συλλέχθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο Λάνκαστερ, εστάλη προς ανάλυση για αναβολικά και βρέθηκε θετικό στο βασικό στοιχείο της κοκαΐνης, την βενζοϋλεκγονίνη

Θετικός σε χρήση κοκαΐνης ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στο μποξ
Βόμβα στον κόσμο του παγκόσμιου μποξ, έβαλε το ESPN, με δημοσίευμά του πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, Τάισον Φιούρι, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, μετά από έλεγχο ντόπινγκ και μάλιστα βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, το οποίο ισχυρίζεται ότι απέκτησε αντίγραφο της επιστολής του επικεφαλής της VADA, Μάργκαρετ Γκούντμαν σε εκπροσώπους του Βρετανού μποξέρ, ένα δείγμα ούρων του Φιούρι, που συλλέχθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο Λάνκαστερ, εστάλη προς ανάλυση για αναβολικά και βρέθηκε θετικό στο βασικό στοιχείο της κοκαΐνης, την βενζοϋλεκγονίνη.

Ως γνωστόν, η VADA, η επιτροπή αντιντόπινγκ για το μποξ και τις μεικτές πολεμικές τέχνες, δεν δημοσιεύει τα αποτελέσματα της, παρά μόνο αν το ζητήσουν οι ίδιοι οι αθλητές.

Κλείσιμο
Η παγκόσμια ομοσπονδία μπόξ, είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και πλέον περιμένουν την κίνηση των εκπροσώπων του Φιούρι για το αν και κατά πόσο θα θελήσουν να γίνει έλεγχος και σε δεύτερο δείγμα για να επιβεβαιωθεί ή όχι η κατηγορία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για τον Φιούρι, καθώς, νωρίτερα μέσα στη χρονιά η βρετανική ομοσπονδία μποξ, τον είχε τιμωρήσει, για ένα δείγμα ούρων του Φεβρουαρίου του 2015, εννέα μήνες πριν κερδίσει τον Κλίτσκο και πάρει τον τίτλο, είχε βρεθεί θετικό σε ναδρολόνη. Ο Φιούρι επέμεινε πως είναι αθώος και μήνυσε την ομοσπονδία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης