Επεισόδιο Μουρίνιο με τον αναλυτή αντιπάλων

Επεισόδιο Μουρίνιο με τον αναλυτή αντιπάλων

Ενας εκ των συνεργατών του Πορτογάλου «έχασε» τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής της Ζόρια και την πλήρωσε το… laptop του

Επεισόδιο Μουρίνιο με τον αναλυτή αντιπάλων
Μία ημέρα χωρίς καβγά είναι μια χαμένη ημέρα για τον Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος φρόντισε να το αποδείξει και στον αγώνα με την Ζόρια για το Europa League.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεν ήταν ικανοποιημένος με τη νίκη κόντρα στους Ουκρανούς, ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας από την Φέγενορντ στο Europa League, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με έναν από τους αναλυτές του. 

Ο Τζιοβάνι Τσέρα, είχε την ευθύνη να προετοιμάσει τους παίκτες για τις στημένες φάσεις των αντιπάλων. Οπως προκύπτει, στον Μουρίνιο προκάλεσε έκπληξη ότι ο Γιούρι Βερνιντούμπ, ο προπονητής της Ζόρια, έκανε δύο αλλαγές στην 11άδα με την οποία νίκησε την Βόρσκλα Πολτάβα (2-1) στο ουκρανικό πρωτάθλημα. 

Κλείσιμο
Λίγο πριν οι ομάδες βγουν στο γήπεδο, ο Πολ Πογκμπά κατάλαβε τις αλλαγές και πήγε να μιλήσει στον Μουρίνιο. Τότε, ο Πορτογάλος μαζί με τον βοηθό του, Ρουί Φαρία, έτρεξαν προς το μέρος του Τσέρα, ο οποίος καθόταν με το laptop του. 

Όπως φαίνεται και στη φώτο, ο Μουρίνιο έκανε χειρονομίες προς τον Ιταλό και το όλο σκηνικό έκλεισε όταν ο Πορτογάλος κατέβασε με δύναμη την οθόνη του laptop. 

«Είχε να κάνει με την οργάνωσή μας στις στημένες φάσεις» είπε αργότερα ο Special One. «Αλλαξαν την ομάδα τους πριν την έναρξη του ματς. Ο Πολ έδειξε να μπερδεύεται με τις αλλαγές και προφανώς θέλω οι βοηθοί μου να δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης