Κρίστιανσεν: «Δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, αλλά τα καταφέραμε»

Κρίστιανσεν: «Δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, αλλά τα καταφέραμε»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού μοίρασε ο Τόμας Κρίστιανσεν τονίζοντας το βαθμό δυσκολίας που είχε για τον ΑΠΟΕΛ η νίκη στο «Καραϊσκάκη»

Κρίστιανσεν: «Δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, αλλά τα καταφέραμε»
Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό και τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκη» (0-1). 

«Νομίζω δείξαμε τα πάντα σε αυτό παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ πιστεύοντας στη νίκη και θέλαμε να βγούμε μπροστά, να βάλουμε πίεση και να κρατήσουμε κοντά τις γραμμές. Το καταφέραμε αυτό και με το γρήγορο γκολ έγινε λίγο πιο εύκολο. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και μπράβο τους», τόνισε. 

Όσο για το πλάνο του; «Φυσικά είναι δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του και ειδικά με την πίεση που είχαμε στο δεύτερο μέρος αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τα δικά μας χαρτιά, καταφέραμε να ελέγξουμε στο πρώτο μέρος και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε και πέμπτο παίκτη στην άμυνα και καταφέραμε να το ελέγξουμε λίγο καλύτερα», ανέφερε ο Δανός τεχνικός. 

Ερωτηθείς αν το αποτέλεσμα αυτό καθιστά την ομάδα του φαβορί για την πρόκριση, απάντησε: «Μόνο από πλευράς βαθμών θεωρούμαστε φαβορί. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στα γήπεδο και ζητάω από τους παίκτες να το κάνουν. Σήμερα το κάναμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε την Δόξα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης