Επίθεση Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κατά Βασσάρα!

Επίθεση Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κατά Βασσάρα!

Οι σημερινοί ορισμοί των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής της Super League προκάλεσαν την αντίδραση των τριών ομάδων που «επιτέθηκαν» κατά του επικεφαλής της σχετικής επιτροπής της ΕΠΟ με σκληρές ανακοινώσεις και τοποθετήσεις

Επίθεση Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κατά Βασσάρα!
Με σκληρές ανακοινώσεις απάντησαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στις επιλογές της τριμελούς επιτροπής ορισμού διαιτητών (Βασσάρας, Γκρούτσης, Σαραϊδάρης) και κυρίως κατά του Κύρου Βασσάραο ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο.

Ιδιαίτερα επιθετική ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που αναφέρει ονομαστικά τον κ. Βασσάρα, τη σύζυγο του Ντέπυ Κοξένογλου και τον Θωμά Μητρόπουλο τονίζοντας ότι η ΕΠΟ έχει μετατρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε… οίκο ανοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κλείσιμο
«Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικους ορισμούς διαιτητών απο το το τρίο Βασσαρα , Ντεπυς Κοξενογλου , Θωμά Μητροπουλο και των κολαούζων τους» και πρόσθεταν λέγοντας πως

«Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οικο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».

Παναθηναϊκός: «Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα»
Οι ορισμοί των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής έφεραν την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», πήραν θέση θεωρώντας πως ο Κύρος Βασσάρας αγνόησε με τους ορισμούς του τις ενστάσεις του αρχιδιαιτητή Σαϊραδάρη, ενώ επίσης τον κατηγορούν πως επιδιώκει να ανατινάξει ότι συμφωνήθηκε στη Σούπερ Λιγκ. 

Αναλυτικά:

«Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν.

Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.

Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ.

Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου».

ΠΑΟΚ: «Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή»
Στο άκουσμα της επιστροφής του Ανδρέα Παππά στους ορισμούς για την 6η αγωνιστική, ακόμη και ως τέταρτου στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ αντέδρασαν και τα βέλη τους έπεσαν πάνω στον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα.

«Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς», ήταν μια πρώτη τοποθέτηση των ανθρώπων του «Δικεφάλου», οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στο Λίμπερετς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Σλόβαν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Τσεχία είναι από το μεσημέρι και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος και ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την επαναφορά του συγκεκριμένου διαιτητή στους ορισμούς.

Ήταν κάτι, που μετά από τους ορισμούς Μήτσιου, Λαμπρόπουλου, την περασμένη αγωνιστική περίμεναν στον ΠΑΟΚ να συμβεί, αλλά πίστευαν ότι την τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω το δίδυμο Γκρούτση – Βασσάρα, που ουσιαστικά είναι οι δύο οι οποίοι ήταν υπέρ της επιστροφής του Ανδρέα Παππά στους ορισμούς ως 4ος διαιτητής.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης