Ανώμαλη προσγείωση για το ιδιωτικό τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανώμαλη προσγείωση για το ιδιωτικό τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Λόγω βλάβης το αεροπλάνου του Πορτογάλου σούπερ σταρ βγήκε εκτός διαδρόμου χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες

Ανώμαλη προσγείωση για το ιδιωτικό τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο
Αν το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, τότε σίγουρα θα είχε προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο… θόρυβο.
Βλέπετε δεν είναι απλή είδηση το να προσγειώνεται το ιδιωτικό λίαρ τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αεροδρόμιο Πρατ της Βαρκελώνης.



Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο «πως προσγειώθηκε» το αεροπλάνο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (όταν ο Πορτογάλος ήταν ήδη στο Ντόρτμουντ για τον αγώνα του Champions League).
Κλείσιμο



Όπως αναφέρει η εφημερίδα AS, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσγείωσης και για άγνωστο λόγο έσπασε το σύστημα προσγείωσης και η εμπειρία του πιλότου απεσώβησε τα χειρότερα.



Το Gulsstream G200, το οποίο απέκτησε ο Ρονάλντο πριν από ένα χρόνο έναντι ποσού 20 εκατομμυρίων δολλαρίων, βγήκε εκτός διαδρόμου και μετά από κάποια μέτρα σταμάτησε, χωρίς να προκύψει κάποιος τραυματισμός, αλλά έχοντας υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Κανείς από τα μέλη της οικογένειας του Ρονάλντο δεν ταξίδευε με το αεροπλάνο το οποίο θα μείνει αναγκαστικά στα… πιτς μέχρις ότου επισκευαστεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης