Red Bull Art of Motion: Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση!

Red Bull Art of Motion: Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση!

Στο γραφικό λιμανάκι Αμμούδι, ψαράδες ρίχνουν άγκυρα κάθε μέρα προκειμένου να εφοδιάσουν με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά τα γύρω εστιατόρια και τους ντόπιους κατοίκους.

Red Bull Art of Motion: Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση!
Η φρέσκια ψαριά, άλλωστε, αποτελεί σήμα κατατεθέν του γαστριμαργικού παράδεισου τη Ελλάδας και έχει συμβάλλει στην καθιέρωση του Κυκλαδίτικου νησιού ως ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Ενδεικτικά, το 2015 οι διεθνείς αφίξεις άγγιξαν τις 365.000, αριθμός που μεταφράζεται σε αύξηση 42% από το προηγούμενο έτος. 



Κλείσιμο
Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση το Σάββατο 01 Οκτωβρίου, οι αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς επισκέφτηκαν το περίφημο λιμανάκι, όπου αγκυροβολούν τράτες, καΐκια, λάντζες μέχρι και ιστιοπλοϊκά. Έτσι, τα δύο φαβορί για τον φετινό τίτλο, ο Έλληνας πρωταθλητής 2014 και 2015, Δημήτρης Κυρσανίδης και ο Λετονός Pavel Petkuns, νικητής το 2011 και το 2012, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο Πορτογάλο Pedro Salgado εξερεύνησαν τον κόλπο όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, πηδώντας από βάρκα σε βάρκα, «διαταράσσοντας», για λίγο, την καθημερινότητα των ντόπιων ψαράδων. Βέβαια, από το «στόχαστρο» των διεθνών αθλητών δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα στενά σοκάκια, τα λευκά σπίτια, τα γαλανόλευκα καμπαναριά και το επιβλητικό ηφαίστειο με φόντο το περίφημο ηλιοβασίλεμα. 



Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στην Οία, εκεί όπου 18 κορυφαίοι freerunners, μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής αλλά και νέες αφίξεις, αναμένεται να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στα μάτια τόσο των χιλιάδων παρευρισκόμενων όσο και των εκατομμυρίων θεατών ανά την υφήλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑ: Ο αγώνας, τον οποίο στηρίζει η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία καυσίμων, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD, αλλά και για εκείνους που προτιμούν την digital εμπειρία από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις με πρόσβαση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές πήγαινε στο about.redbull.tv. Εκτός από τα βραβεία του βάθρου και το Best Female Award, το CU- υποστηρικτής του αγώνα- θα βραβεύσει τον freerunner που θα δώσει τον πιο… Restart εαυτό του με το Best Trick Award. 



Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας. 
Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία την Aqua Vista Hotels. 


-//-    

Ακολούθησε τη δράση: www.redbullartofmotion.com | www.facebook.com/rbafm | #redbullartofmotion




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης