Είδαν ξανά τα λάθη τους στην ΑΕΚ

Είδαν ξανά τα λάθη τους στην ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να επισημαίνει τα λάθη των παικτών του στον αγώνα με τον Ηρακλή

Είδαν ξανά τα λάθη τους στην ΑΕΚ
Στα… κακώς κείμενα του προηγούμενου αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στάθηκε χθες (για άλλη μία μέρα) ο Τιμούρ Κετσπάγια, προτού περάσει στην ανάλυση του Ολυμπιακού. 

Ο Γεωργιανός τεχνικός προέβη σε αυτή την ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά πως για να φτάσει στη νίκη η «Ένωση» απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, χρειάζεται να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε κόντρα στους Θεσσαλονικείς. 

Ο τεχνικός της «Ένωσης» έκανε παρατηρήσεις για όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν στο ματς, δηλαδή για εκείνα που είχε ζητήσει από τους παίκτες του και τελικά δεν είδε στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Κλείσιμο
Ο Κετσπάγια τόνισε πως περίμενε να παίξουν περισσότερα από τα άκρα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις στημένες φάσεις που ήταν άσχημα εκτελεσμένες. 

«Δεν είναι δυνατόν όλα τα κόρνερ να πηγαίνουν στο πρώτο δοκάρι και να είναι τόσα εύκολα για την αντίπαλη άμυνα», φέρεται να είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης