ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Βάργκας κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Βάργκας κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο επιθετικός από την Βενεζουέλα τέθηκε νοκ άουτ από το κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη - Αγωνία για Αλμέιδα, παίζει ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Βάργκας κόντρα στον Ολυμπιακό
Άσχημα μαντάτα στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την ώρα, λοιπόν, που η συμμετοχή του Αλμέιδα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα στερηθεί οριστικά τον Ρόναλντ Βάργκας. 

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Ρόναλντ Βάργκας έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση αριστερού προσαγωγού δευτέρου βαθμού, κάτι που σημαίνει πως χάνει οριστικά και αμετάκλητα το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. 

Κι όχι μόνο δεν παίζει στο προσεχές ματς του Φαλήρου, αλλά ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός θα μείνει στα πιτς για 3-4 εβδομάδες, προκαλώντας σοβαρό «πονοκέφαλο» στον Τιμούρ Κετσπάγια. Υπενθυμίζεται πως τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. 

Από ‘κει και πέρα, ο Μάνταλος θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού, ωστόσο αγωνία επικρατεί για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα. Τα πράγματα δεν δείχνουν ενθαρρυντικά για τον Πορτογάλο επιθετικό και στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι λιγοστές!
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης