Κρίστιανσεν: «Είμαι φιλόδοξος, θέλω να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Κρίστιανσεν: «Είμαι φιλόδοξος, θέλω να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη στο «Καραϊσκάκης», χωρίς όμως να τον… χαλάει πιθανή ισοπαλία

Κρίστιανσεν: «Είμαι φιλόδοξος, θέλω να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»
Αναγνωρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει «καλούς παίκτες, καλό προπονητή, διαθέτει εμπειρία, παίζει στην έδρα του» αλλά ο Τόμας Κρίστιανσεν παραμένει φιλόδοξος και στοχεύει στη νίκη μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έδωσε το σύνθημα για την αυριανή μάχη των Κυπρίων με τους Πειραιώτες, ξεκαθαρίζοντας, βέβαια, πως… δεν θα τον χαλάσει και μια πιθανή ισοπαλία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κρίστιανσεν στη συνέντευξη Τύπου 

Κλείσιμο
Για το ότι θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που νίκησαν στην πρεμιέρα:
«Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο». 

Για τη νίκη της Κοπεγχάγης κόντρα στην Μπριζ:
«Είπα ξανά όταν κληρωθήκαμε με την Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη, ότι θα ήταν δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε και εμείς να κρατήσουμε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για να μπορούμε να προχωρήσουμε για τη συνέχεια». 

Για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Ολυμπιακού και αν ξεχωρίζει κάποιους ποδοσφαιριστές: «Παίζουν εντός, είναι καλή και δυνατή ομάδα με εμπειρίες στην Ευρώπη. Έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, καλό προπονητή, με τον οποίο παίξαμε μαζί στην Οβιέδο την περίοδο 1997-1998 και είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο». 

Για το πώς θα χτυπήσει το παιχνίδι: «Έχω μιλήσει στην ομάδα για το θα κάνουμε και ποιος θα είναι ο στόχος μέσα στο παιχνίδι. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι με πάθος, στρατηγική. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να νικήσουμε, όμως η ισοπαλία, δεν είναι κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης