Σαβάνοβιτς: Ο θάνατος του πατέρα του και ο… χειρότερος προπονητής Πέσιτς

Σαβάνοβιτς: Ο θάνατος του πατέρα του και ο… χειρότερος προπονητής Πέσιτς


Ο Σέρβος φόργουορντ, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, μοιράστηκε μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία από τις ημέρες που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Σαβάνοβιτς: Ο θάνατος του πατέρα του και ο… χειρότερος προπονητής Πέσιτς
Όπως φαίνεται η εμπειρία του γερμανικού συλλόγου δεν έχει αφήσει χαρούμενες αναμνήσεις στον παίκτη που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Σβέτισλαβ Πέσιτς τον… “χειρότερο προπονητή στην καριέρα μου”.

“Ο πατέρας μου πέθανε ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος. Έμεινα μαζί με την ομάδα για να αγωνιστών στον τέταρτο τελικό όπου ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 2-2. Πήγα στην κηδεία δύο ημέρες πριν το πέμπτο παιχνίδι και πρόλαβα να επιστρέψω εγκαίρως για τον μεγάλο τελικό. Ήμουν πολύ κακός, δεν σκόραρα ούτε ένα πόντο και χάσαμε εύκολα από τη Μπάμπεργκ που κέρδισε τον τίτλο”, ανέφερε αρχικά ο Σαβάνοβιτς στο σερβικό site “MVP.rs“.

“Μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν ο Πέσιτς μου μιλούσε συνεχώς για αυτό το παιχνίδι και πόσο κακή απόδοση είχαν. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκα υπό τις οδηγίες του ήταν η αρχή των Playoffs τη σεζόν 2015/16. Είχαν πει στα μίντια πως είμαι τραυματισμένος και δεν μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό. Αυτό συνέβη για να τον προστατέψουν. Δεν ξέρω τι τον οδήγησε να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα μίντια δείχνουν τη μία πλευρά ενώ η αλήθεια ίσως είναι διαφορετική. Να αγωνιστώ για τον Πέσιτς ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Αλλά όλοι κάνουμε λάθη. Κάποια κατά λάθος, κάποια με σκοπό. Η ζωή συνεχίζεται.”

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ο Σαβάνοβιτς επέλεξε ως τους δύο κορυφαίους προπονητές στην καριέρα του τους Ζουάν Πλάθα και Ντούσαν Σαβάνοβιτς.

Πηγή: www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης