Τέλος ο Άλαρνταϊς από την Εθνική Αγγλίας

Τέλος ο Άλαρνταϊς από την Εθνική Αγγλίας

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Αγγλίας αντέδρασε άμεσα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου από την εφημερίδα «Telegraph» κι ο Big Sam αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των λιονταριών μετά από 67 ημέρες!

Τέλος ο Άλαρνταϊς από την Εθνική Αγγλίας
Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Telegraph» που εμφάνιζε τον Σαμ Άλαρνταϊς να εμπλέκεται σε περίεργες συνδιαλλαγές με επιχειρηματίες από την Κίνα και την Σιγκαπούρη (οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν δημοσιογράφοι της αγγλικής εφημερίδας) σήμανε και το τέλος της θητείας του στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Βρετανός τεχνικός, εμφανίστηκε στις συνομιλίες με τους υποτιθέμενους επενδυτές να συζητά για μια συμφωνία που θα του απέφερε 400.000 λίρες, ειρωνεύεται τους πάντες (από τον προκάτοχο του Ρόι Χόνγκτσον μέχρι τον πρώην βοηθό του Γκάρι Νέβιλ) και τα πάντα (χαρακτήρισε ηλίθιους τους κανονισμούς της ομοσπονδίας)  και κλήθηκε εσπευσμένα για εξηγήσεις σήμερα το απόγευμα.

Μετά το τέλος της συνάντησης η FA ενημέρωσε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους με εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας να χαρακτηρίζει «ανάρμοστη» την συμπεριφορά του έμπειρου τεχνικού συμπληρώνοντας ότι «παραδέχθηκε τη λάθος κρίση του στο συγκεκριμένο θέμα και απολογήθηκε γι’ αυτό. Η απόφαση δεν πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη κι έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του ίδιου του αθλήματος».

Κλείσιμο
Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο προπονητής της Εθνικής U21  Γκάρεθ Σάουθγκέιτ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης