Το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας επιστρέφει στην Πόλη (video)

Το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας επιστρέφει στην Πόλη (video)

Η Ευρωλίγκα διοργάνωσε συνέντευξη τύπου στην Κωνσταντινούπολη για να ανακοινώσει την επιστροφή του Φάιναλ Φορ στην Τουρκία πέντε χρόνια μετά το τουρνουά που διεξήχθη στο Σινάν Ερντέμ.

Το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας επιστρέφει στην Πόλη (video)
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες εκπρόσωποι από όλες τις τουρκικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση (Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι, Εφές, Νταρουσάφακα), αλλά και ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε με αφορμή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να φιλοξενηθεί το Φάιναλ Φορ του 2017 στο Σινάν Ερντέμ:

“Είμαστε χαρούμενοι γιατί θα ανακοινώσουμε κάτι που θα κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους εδώ. Είμαστε χαρούμενοι ανακοινώνοντας ότι το Φάιναλ Φορ του 2017 θα διεξαχθεί στο Σινάν Ερντέμ στις 19-21 Μαϊου. Είναι μια ιστορική σεζόν η φετινή για το μπάσκετ. Οι καλύτερες ομάδες θα παίξουν όλες εναντίον όλων στην κανονική περίοδο, θα συνεχίσουν με τα πλέι οφ και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με το Φάιναλ Φορ. Θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ.

Κλείσιμο
Η βάση των φιλάθλων στην Πόλη είναι τεράστια. Είναι η πρώτη φορά που τέσσερις τουρκικές ομάδες θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση. Είναι η ιδανική πόλη, συγκυρία και περιβάλλον για να διεξαχθεί εδώ το Φάιναλ Φορ.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε το καλύτερο Φάιναλ Φορ. Περιμένουμε 14.000 φιλάθλους, περισσότερους από 500.000 επισκέπτες στο σάιτ μας. Θα έχουμε πολλές διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις. Για παράδειγμα ένα εκατομμύριο φίλαθλοι ήρθαν στη Fan Zone πέρσι στο Βερολίνο. Θέλω να ευχαριστήσω την Turkish Airlines που στηρίζει τη διοργάνωση και την επιστροφή του Φάιναλ Φορ στην Κωνσταντινούπολη”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, ο υπουργός Αθλητισμού και ο υπουργός Τουρισμού ευχαριστώντας την Ευρωλίγκα για την απόφαση της.

Το βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα για την ανακοίνωση της Κωνσταντινούπολης ως διοργανώτρια του επόμενου Φάιναλ Φορ




Πηγή: www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης