Ευρωπαϊκά κύπελλα με... χρήμα στα γκολ και στα φαβορί!

Ευρωπαϊκά κύπελλα με... χρήμα στα γκολ και στα φαβορί!

Η δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ προσφέρεται για ποντάρισμα, καθότι οι ομάδες ξέρουν τι τις συμφέρει με βάση την πρώτη αγωνιστική. Οι ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ έχουν πάντα κάτι να προτείνουν σε αυτούς που ψάχνουν το κάτι παραπάνω.

Ευρωπαϊκά κύπελλα με... χρήμα στα γκολ και στα φαβορί!
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα πήγε περίφημα στην πρεμιέρα. Παρόλο που έχανε 2-0 από τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν, ισοφάρισε σε 2-2. Η Τότεναμ ηττήθηκε 2-1 από τη Μονακό στο «Γουέμπλεϊ» κι όχι στην έδρα της. Οι Ρώσοι είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά. Στο τελευταίο τους ματς στο πρωτάθλημα, όμως, υποδέχτηκαν την Κράσνονταρ κι έφεραν 1-1. Δεν είχαν καλή απόδοση. Οι Άγγλοι είναι στην πίεση μετά την ήττα από τη Μονακό, νίκησαν 2-1 τη Μίντλεσμπρο το περασμένο Σάββατο, θα πάνε για τη νίκη. Η λογική λέει να παίξουμε το 1.80 της betshop για goal-goal. Τα 2-3 γκολ πληρώνουν 2.00.

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης:
Κλείσιμο
Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Λέγκια – Ντόρτμουντ 0-6 και Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-1 με δυο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησαν οι Ισπανοί. Οι Γερμανοί στα τέσσερα τελευταία ματς έχουν βάλει 21 γκολ (!) κι έχουν δεχτεί μόλις δυο. Δεν παίζει ο Ρόις, ούτε ο Σίρλε κατά πάσα πιθανότητα, αλλά ούτε στα προηγούμενα ματς έπαιζαν. Οι Ισπανοί στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος, έφεραν 1-1 εντός με την Βιγιαρεάλ και 2-2 εκτός με τη Λας Πάλμας! Τσακώθηκε κι ο Ρονάλντο με τον Ζιντάν επειδή τον έκανε αλλαγή. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.40.

Λέστερ – Πόρτο:
Στα πρώτα ματς του ομίλου, Κλαμπ Μπριζ – Λέστερ 0-3 και Πόρτο – Κοπεγχάγη 1-1. Οι Άγγλοι στα δυο τελευταία ματς ηττήθηκαν 2-4 από την Τσέλσι για το λιγκ καπ και 4-1 από την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα. Σε τίποτα η ομάδα δεν θυμίζει την περσινή της άμυνα, αλλά επιθετικά παραμένει πολύ καλή. Οι Πορτογάλοι νιώθουν φοβερή πίεση μετά την αποτυχία τους να νικήσουν την Κοπεγχάγη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2.20 της betshop στον άσο και να βάλει ένα γκολ η Πόρτο που προσφέρεται στο 2.70.

Μονακό - Λεβερκούζεν: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Τότεναμ – Μονακό 1-2 και Λεβερκούζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2. Η Μονακό είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει και το αβαντάζ της νίκης στο Λονδίνο επί της Τότεναμ.  Τον τελευταίο μήνα πήγαινε «τρένο», έχοντας μόνο νίκες αλλά και μία ήττα – έκπληξη, 4-0 εκτός έδρας από την Νις. Τα αποτελέσματά της είναι όλα στο over. Όπως και της Λεβερκούζεν είναι στο over, αν εξαιρέσουμε ένα εντός έδρας 0-0 με την Άουγκσμπουργκ. Η Μονακό προέρχεται από εύκολη νίκη 2-1 επί της Ανζί. Πιο δύσκολη νίκη, 3-2 εκτός έδρας με τη Μάιντζ πέτυχε η Λεβερκούζεν. Η λογική λέει να παίξουμε το over της betshop στο 1.90.

Σεβίλλη – Λυών: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Γιουβέντους – Σεβίλλη 0-0 και Λυών – Δυναμό Ζάγκρεπ 3-0. Και οι δυο ομάδες δεν είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή. Η Σεβίλλη έπαιξε άθλια το περασμένο Σάββατο κι έχασε 3-1 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο και η Λυών ακόμα πιο άθλια, έχασε 1-0 από την Λοριάν εκτός έδρας. Οι Γάλλοι θα παίξουν για την ισοπαλία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.80.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν: Μεγάλο ματς στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η Ατλέτικο από τα 20 τελευταία ματς στην έδρα της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν δέχθηκε γκολ στα 15! Απέτυχε να σκοράρει σε πέντε παιχνίδια, όπου έφερε τέσσερις ισοπαλίες ενώ έχασε μόλις μία φορά. Πέρυσι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είχε νικήσει 1-0 την Μπάγερν. Πλήγμα, ωστόσο είναι η απουσία του κεντρικού αμυντικού Αγκούστο Φερνάντεζ. Οι Βαυαροί ξεκίνησαν κι εφέτος για να πάρουν όλες τις κούπες με τον Αντσελότι στον πάγκο. Είναι σε τρομερή φόρμα. Πλήγμα και γι αυτούς η κατά πάσα πιθανότητα απουσία του τραυματία διεθνή κεντρικού μπακ Ματ Χούμελς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop στο 3.30.

Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα: Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ 4-0 και Μπαρτσελόνα – Σέλτικ 7-0. Στα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της η Γκλάντμπαχ έχει ισάριθμες νίκες. Η Μπαρτσελόνα θα παίξει χωρίς τον τραυματία Μέσι κι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα γι αυτή. Και χωρίς το Μέσι, πάντως, νίκησε 5-0 εκτός έδρας τη Χιχόν το περασμένο Σάββατο. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 1.45 και να βάλει ένα γκολ η Γκλάντμπαχ που δίνεται στο 2.60.

Λουντογκόρετς – Παρί Σ.Ζ.: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Βασιλεία – Λουντογκόρετς 1-1 και Παρί – Άρσεναλ 1-1. Η βουλγαρική ομάδα με σχεδόν μόνο ξένους παίκτες στο ρόστερ της, αν πάρει ισοπαλία, θα είναι επιτυχία. Θα το παλέψει κόντρα στην Παρί που δεν είναι και στα καλύτερά της. Στο τελευταίο τους ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα οι Παριζιάνοι έχασαν καθαρά 2-0 εκτός έδρας από την Τουλούζ. Φυσικά, είναι κατά πολύ ανώτερη ομάδα από τη βουλγάρικη, έχει και την ευρωπαϊκή εμπειρία. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 1.40 και το under στο 2.00.

Νάπολι – Μπενφίκα: Στα πρώτα παιχνίδια στον όμιλο, Δυναμό Κιέβου – Νάπολι 1-2 και Μπενφίκα – Μπεσίκτας 1-1, με τους Τούρκους να ισοφαρίζουν στην εκπνοή. Και οι δυο ομάδες είναι του over. Η Νάπολι είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος από την Μπενφίκα και ο Πολωνός φορ Μίλικ άρχισε να βάζει γκολ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop στο 1.60.

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Γιούνγκ Μπόις – Ολυμπιακός 0-1 και ΑΠΟΕΛ – Αστάνα 2-1. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Λάρισα επιβεβαίωσε τις αδυναμίες του. Όχι επειδή έχασε, αλλά επειδή δεν… κέρδισε. Δεν έχει βρει τα πατήματά του, ο Μπέντο πειραματίζεται συνεχώς και δεν έχει, ακόμα, βρει το σχήμα που του ταιριάζει. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στα πέντε τελευταία ματς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, 0-0 εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Η λογική λέει να παίξουμε το under στο 1.75.

Θέλτα – Παναθηναϊκός:  Στους πρώτους αγώνες του ομίλου, Σταντάρ Λιέγης – Θέλτα 1-1 και Παναθηναϊκός – Άγιαξ 1-2. Η Θέλτα, αφού ξεκίνησε με δυο αναμενόμενες ήττες , 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και 0-4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά πήρε 1-1 στη Λιέγη, 0-0 εκτός έδρας με την Οσασούνα και την τελευταία αγωνιστική νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Χιχόν. Είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ, απλά θέλουν να μη χάσουν, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Παναιτωλικό, έφεραν 0-0 στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο άσο – τελικό της betshop στο 2.80.

Ζυρίχη – Οσμάνλισπορ: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Βιγιαρεάλ – Ζυρίχη 2-1 και Οσμάνλισπορ – Στεάουα 2-0. Παίζει η 1η της βαθμολογίας του ελβετικού πρωταθλήματος με την 3η του τουρκικού πρωταθλήματος. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Φυσικά, οι Τούρκοι έχουν καλύτερη ομάδα και πιο καλούς παίκτες, αλλά οι Ελβετοί παίζουν στην έδρα τους και δεν θέλουν να χάσουν δεύτερο σερί ματς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop στο 3.20 που είναι πολύ καλή απόδοση.

Χάποελ Μπιρ Σεβά – Σαουθάμπτον: Η Χάποελ έκανε απανωτά θαύματα στην Ευρώπη, βγάζοντας έξω τον Ολυμπιακό από το Τσάμπιονς Λιγκ και νικώντας την Ίντερ 2-0 μέσα στο «Μεάτσα» στο πρώτο ματς του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι και ομάδα του over. Η Σαουθάμπτον συνέτριψε 3-0 εντός έδρας την Σπάρτα Πράγας στο πρώτο ματς, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Είναι, φυσικά, κατά πολύ ανώτερη από την Μπιρ Σεβά. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 2.35.

Σπάρτα Πράγας – Ίντερ: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Σαουθάμπτον – Σπάρτα 3-0 και Ίντερ – Χάποελ Μπιρ Σεβά 0-2. Η Σπάρτα δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχασε καθαρά 0-2 στο ντέρμπι με τη Σλάβια την περασμένη Κυριακή. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η Ίντερ μετά το πατατράκ της ήττας από τη Χάποελ δεν έχει άλλη επιλογή, είναι ανώτερη κατά πολύ και έστω και δύσκολα, θα πάρει το ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop που προσφέρεται στο 4.40! Να μη βάλει γκολ η Σπάρτα δίνεται στο 2.75.

Φενέρμπαχτσε – Φέγενορντ: Στους πρώτους αγώνες, Ζόρια – Φενέρμπαχτσε 1-1 και Φέγενορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0. Οι Τούρκοι μπορεί να ισοφάρισαν στο 90’ τους Ουκρανούς της Ζόρια, αλλά ήταν απίστευτα άτυχοι στο ματς αυτό. Στα δυο τελευταία ματς σημείωσαν δυο νίκες, είναι ανώτερη ομάδα από τους Ολλανδούς και στο «κολασμένο» γήπεδό τους θα νικήσουν. Η Φέγενορντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μόνο νίκες στα δέκα τελευταία ματς! Ποντάρει κυρίως στην άμυνά της. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.05.

Γκενκ – Σασουόλο: Στα πρώτα ματς, Ραπίντ Βιέννης – Γκενκ 3-2 και Σασουόλο – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0. Η Γκενκ έχει τρεις ήττες σερί στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί ν’ απειλήσει την Σασουόλο. Οι Ιταλοί είναι μετρ της άμυνας και θα νικήσουν, έστω και με… μισό – μηδέν. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 2.55 και τα 2-3 γκολ στο 2.00.

Αούστρια Βιέννης – Βικτόρια Πλίζεν: Στους πρώτους αγώνες του ομίλου η Αούστρια νίκησε 3-2 την Άστρα στη Ρουμανία και η Βικτόρια έφερε 1-1 στην έδρα της με τη Ρόμα. Μετά από εκείνη τη νίκη με την Άστρα, η Αούστρια έκανε δυο ήττες στο πρωτάθλημα από κατώτερες ομάδες. Έχασε 4-1 εκτός έδρας από τη Σάλτζμπουργκ και 1-2 από την Αντμίρα. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Η Βικτόρια είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Αήττητη στα έξι τελευταία ματς, όπου έχει σημειώσει μόλις μία ισοπαλία. Με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, η Βικτόρια πρέπει να κερδίσει για να ελπίζει σε πρόκριση. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.30.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Λέγκια Βαρσοβίας: Τον άσο ημίχρονο - άσο τελικό της betshop στο 1.70 μπορούμε να τον «δέσουμε» με το 1.85 να μη βάλει γκολ η Λέγκια.
Άρσεναλ – Βασιλεία: Συμφέρει να παίξουμε το 1.85 της betshop να νικάει Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο και το 1.65 να νικήσει και στο δεύτερο μέρος. Τα 4-5 γκολ στο 3.15 είναι «λουκούμι».
Δυναμό Ζάγκρεπ – Γιουβέντους: Το διπλό της betshop στο 1.25 μπορούμε να το συνδυάσουμε με το 1.70 να μη σκοράρει η Δυναμό.
Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι: Το διπλό ημίχρονο - διπλό τελικό της betshop προσφέρεται στο 1.85.
Κοπεγχάγη – Κλαμπ Μπριζ: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 2.95 είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Μπεσίκτας – Δυναμό Κιέβου: Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Μπενφίκα – Μπεσίκτας 1-1 (η ισοφάριση για τους Τούρκους στο 94’) και Δυναμό – Νάπολι 1-2 από 1-0. Ο άσος της betshop στο 2.20 είναι ευκαιρία. Η Δυναμό είναι σε άθλια κατάσταση.
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ραπίντ Βιέννης: Ο άσος της betshop στο 1.50 μπορεί να συνδυαστεί με το 4-5 γκολ στο 3.55.
Σαχτάρ – Μπράγκα: Το 2.15 της betshop για άσο ημίχρονο – άσο τελικό είναι καλό ποντάρισμα. Όπως και το 2.25 να μην σημειώσει γκολ η Μπράγκα.
Ρόμα – ‘Αστρα Πλοέστι: Τον άσο της betshop στο 1.65 να νικάει η Ρόμα στο πρώτο ημίχρονο και τον άσο του 1.85 να νικήσει και στο δεύτερο ημίχρονο, τα προτιμούμε άφοβα.  
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ζόρια: Για να έχει ένα κέρδος το ποντάρισμά μας, μπορούμε να στοιχηματίσουμε στα 4-5 γκολ, το οποίο η betshop προσφέρει στο 3.20.
Ζενίθ – Άλκμααρ: Τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 2.20, μπορούμε να τον συνδυάσουμε με το 2.50 να βάλει ένα γκολ η Άλκμααρ.
Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop στο 2.50 δεν είναι ρίσκο. Ούτε το 2.50 να βάλει ένα γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα. 
Γάνδη – Κόνιασπορ: Ο άσος της betshop στο 1.52 μπορεί να συνδυαστεί με το 2.00 να μην βάλει γκολ η τουρκική ομάδα.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Θέλτα – Παναθηναϊκός:  Να μην βάλει γκολ ο Παναθηναϊκός προσφέρεται από τη betshop στο 2.25.
Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι: Το 2.20 της betshop να μη βάλει γκολ η Σέλτικ είναι δώρο.
Ροστόφ – Αϊντχόβεν: Ο άσος της betshop στο 3.05 είναι σούπερ ευκαιρία.
Σεβίλλη – Λυών: Το under  της betshop στο 2.25 είναι δώρο.
Στεάουα – Βιγιαρεάλ: Το 2.20 της betshop στο διπλό έρχεται εύκολα.
Κράσνονταρ – Νις: Το διπλό της betshop στο 4.40 είναι πολύ υψηλό ποσοστό και μπορούμε να το ρισκάρουμε.
Αστάνα – Γιούνγκ Μπόις: Ο άσος της betshop στο 2.55 είναι «λουκούμι».
Σεντ Ετιέν – Άντερλεχτ: Το 2.65 της betshop να μην βάλει γκολ η Άντερλεχτ είναι μια χαρά.
Γκαμπάλα – Μάιντζ: Το Χ της betshop στο 3.40 είναι ωραία περίπτωση για το κάτι παραπάνω.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης