Κετσπάγια: Τώρα το καταλάβατε πως δεν υπάρχει εύκολο ματς

Κετσπάγια: Τώρα το καταλάβατε πως δεν υπάρχει εύκολο ματς

Κατήφεια στην ΑΕΚ μετά το 0-0 με τον Ηρακλή και τη χαμένη ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη

Κετσπάγια: Τώρα το καταλάβατε πως δεν υπάρχει εύκολο ματς
Κάτι λιγότερο από εννιά χρόνια έχει να βρεθεί η ΑΕΚ μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πέταξε χθες μια χρυσή ευκαιρία να το πετύχει, καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή. 

Η «Ένωση» ήταν άνευρη, με εξαίρεση ένα καλό διάστημα στις αρχές του δευτέρου μέρους, απείλησε ελάχιστα και όχι ουσιαστικά τον αντίπαλο, ενώ έμοιαζε κυριευμένη από ένα ανεξήγητο για την εποχή άγχος. Η απουσία του Μάνταλου «φώναζε» και αυτή του Αλμέιδα ήταν επίσης αισθητή, αφού ο Μπακασέτας δεν βοήθησε παίζοντας αρχικά στη φυσική του θέση, ενώ ο Πέκχαρτ ήταν απογοητευτικός. 

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Τα μπακ δεν βοήθησαν με τα ανεβάσματά τους στην αντίπαλη περιοχή, καθώς ο μεν Ντίντακ σπατάλησε με κάκιστη επιλογή την πιο σωστά δομημένη επίθεση της ΑΕΚ στο ματς, ο δε Μπακάκης δεν κάλυψε το κενό του Γκάλο. Ο Σιμόες είναι από την αρχή της χρονιάς μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Βάργκας ήταν άφαντος στο πρώτο μέρος κι έμειναν οι Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος να επιχειρούν με προσωπικές ενέργειες να δημιουργήσουν κινδύνους. 
Κλείσιμο

Κάπως έτσι η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς που στη συνέχεια μπορούν να αποδειχτούν πολύτιμοι. «Καταλάβατε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Όταν δεν παίζεις σωστά, δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν αντίπαλο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε σωστή οργάνωση και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σωστά φάσεις», είπε στους παίκτες του μετά το ματς ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

Πλέον στην «Ένωση» η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς στο οποίο θα μπορούσαν οι «κιτρινόμαυροι» να πάνε με το +3 απέναντι στον αντίπαλό τους, αλλά τώρα θα είναι μόλις στο +1. Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή των αναντικατάστατων-όπως αποδείχτηκε χθες-Μάνταλου και Αλμέιδα. Ο πρώτος επιστρέφει από την Ιταλία όπου μετέβη για να κατασκευαστεί προστατευτική μάσκα που θα ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά του προσώπου του μετά το κάταγμα στη μύτη του, ενώ ο δεύτερος νιώθει ήδη πολύ καλύτερα μετά το πρόβλημα στη μέση του. Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Ρόναλντ Βάργκας, καθώς χθες αποχώρησε με κάκωση στον προσαγωγό και θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Πηγη: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης