Mε θωρακισμένη άμυνα στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός

Mε θωρακισμένη άμυνα στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο «Μπαλαΐδος» απέναντι στη Θέλτα με 3-6-1

Mε θωρακισμένη άμυνα στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός
Να θωρακίσει ακόμη περισσότερο την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του σκέφτεται ο Αντρέα Στραματσόνι εν όψει της δύσκολης αποστολής του Παναθηναϊκού την Πέμπτη κόντρα στη Θέλτα στο «Μπαλαΐδος». 

Ο Ιταλός προπονητής έχει καταλήξει σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά αντί για 3-5-2, είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει ένα 3-6-1, με τους Ιμπάρμπο και Χουλτ να παίζουν αρκετά μέτρα πιο πίσω από τον Μπεργκ ενισχύοντας περαιτέρω τις πτέρυγες. 

Ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Σάμπα, Μολέντο και Κουτρουμπής στην άμυνα, Λεντέσμα και Ζέκα θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, ενώ στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Μέστο και στα αριστερά ένας εκ των Χουλτ ή Κουλιμπαλί. 

Ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ νιώθει καλύτερα, έχει σχεδόν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα και θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο προπονητής του δεν πρόκειται να ρισκάρει να τον πάρει μαζί του, μιας και είχε ξανά πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο πριν τον αγώνα με την ΑΪΚ και δεν θέλει να τον χάσει με κάποια υποτροπή. 

Δεδομένες είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Γουακάσο και Ιβανόφ, αλλά και του τραυματία Λέτο, ο οποίος πάντως πάει πολύ καλά στην αποθεραπεία του και αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον αγώνα με την Ξάνθη.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης