Superleague: «Γκέλες» για τους τρεις μεγάλους - Δείτε όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Superleague: «Γκέλες» για τους τρεις μεγάλους - Δείτε όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στη Λάρισα, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ «κόλλησαν» στο 0-0 απέναντι σε Παναιτωλικό και Ξάνθη αντίστοιχα

Superleague: «Γκέλες» για τους τρεις μεγάλους - Δείτε όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Από απώλειες βαθμών και για τους τρεις μεγάλους που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο σημαδεύτηκε η 5η αγωνιστικής της Superleague. Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στη Λάρισα ενώ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 με Παναιτωλικό και Ξάνθη αντίστοιχα.

Η αγωνιστική κλείνει σήμερα στις 19:30 με τον αγώνα ΑΕΚ-Ηρακλής στο ΟΑΚΑ

Με γκολ του Γκόλια στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τον πολύ κακό Ολυμπιακό στο «καμίνι» της και πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα! 
Κλείσιμο



Τους πρώτους του βαθμούς άφησε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Το ανύπαρκτο οφσάιντ που «ανακάλυψε» ο επόπτης στον Μπεργκ και το… τείχος του Παναιτωλικού υποχρέωσαν το τριφύλλι να μείνει στο 0-0



Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της -ιδιαίτερα μαχητικής- Ξάνθης, έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει το γκολ που θα του χάριζε τη νίκη (0-0) και μέτρησε την πρώτη απώλειά του στο πρωτάθλημα! 



Με τον Χαβιέ Ούμπιντες να «χορεύει» και να σκοράρει με σουτ-φωτοβολίδα, ο υπηρεσιακός Γιώργος Κορακάκης οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη νίκη, 1-0 κόντρα στον Αστέρα στο Περιστέρι. 



Η Βέροια ήρθε στην Αθήνα με υπηρεσιακό προπονητή, αλλά κοιτάζοντας κατάματα τον κακό Πανιώνιο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Βίτι, που σκόραρε δις… ξέρανε τους «κυανέρυθρους» επικρατώντας 2-1. 


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόνι Σίλβα, ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε την απίστευτη γκέλα του Κουτζαβασίλη και την… τρικυμία στην άμυνα της Κέρκυρας και έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1. 


Έπειτα από ένα ματς χωρίς ρυθμό και ρίσκα, αλλά και πολλές διακοπές στη ροή του, ΠΑΣ και Πλατανιάς «κόλλησαν» στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν αήττητοι για 3η αγωνιστική. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης