Super League: Την κορυφή σημαδεύει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ

Super League: Την κορυφή σημαδεύει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας της 5ης αγωνιστικής

Super League: Την κορυφή σημαδεύει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ
Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΛ, με τον Πάουλο Μπέντο και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην κορυφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 4-4-2 με τους Καπίνο στο τέρμα και τους Βιάνα-Ντα Κ΄στα στο κέντρο την άμυνας και τους Τσιμίκα-Φιγκέιρας στα μπακ. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι οι δύο χαφ κι οι Σεμπά-Ελιουνούσι θα βρίσκονται στα άκρα με τους Ιντέγε-Καρντόσο να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο.

Στην αποστολή είναι οι:  Λεάλι, Χουτεσιώτης, Μποτία, Τσόρι, Μάριν, Φορτούνης, Μάρτινς και Πασιένσια.

Κλείσιμο
Ο Αναστασιάδης από την άλλη ετοιμάζει σχήμα 4-2-3-1 με Καβουσάκη κίπερ και οι άλλοι δέκα να είναι οι Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Αβραάμ και Ναζλίδη.

To πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο Ίβιτς ξέρει ότι για να... σβήσει το -3 πρέπει ματς όπως αυτά να τα καθαρίζει.

Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το «δικέφαλο του Βορρά» που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Ο Λουτσέσκου από την άλλη, δεν υπολογίζει μαζί με τους Παπαγεωργίου και Μπαξεβανίδη και τον Λουσέρο.

Στη μία εκ των δύο αναμετρήσεων που είναι 18:15 ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Δύο φιλόδοξες ομάδες που έχουν ξεκινήσει άσχημα και θέλουν από σήμερα να κάνουν νέα αρχή.

Η ομάδα του Περιστερίου, δεν έχει προπονητή μετά την απομάκρυνση του Δέλλα και πηγαίνει στο ματς με τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα δύο παιχνίδια είναι στην αποστολή, αλλά και o Μίλος Στόιτσεφ που απουσίασε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, ο νεαρός τεχνικός άφησε εκτός τον Δημήτρη Γροντή που αγωνίστηκε βασικό την περασμένη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Κορακάκης, αυτή θα αποτελείται από τον Γκορμπούνοφ, ο οποίος μπροστά του πιθανότατα θα έχει τον Λαζαρίδη με τον Φυτανίδη και τους Μπίτολο, Κιβρακίδης αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ούμπιδες με τον Ζησόπουλο και τον Μπάγκα να διεκδικούν την δεύτερη θέση. Δεκάρι θα είναι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Ντιγκινί και στα αριστερά ο Μπρίτο, με τον Στόιτσεφ επίσης να διεκδικεί θέση στην 11άδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λε Ταλέκ.

Από την πλευρά του ο Χάβος πέρα από τις γνωστές απουσίες των Τριανταφυλλόπουλου, Τσάβες και Δημούτσο, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει και στον Μπέρτο που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στις σκέψεις του Χάβου είναι: Κοσίτσκι στο τέρμα και Ίγκορ - Γιαννούλης τα δύο μπακ με τους Σεφίλ-Κουρμπέλή στα στόπερ και τους Ιγκλέσιας-Τσουκαλά στα χαφ. Μπροστά τους θα είναι ο Φαρίνια ή ο Τσιλιανίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε σίγουρα τον Ιωαννίδης και δεξιά του θα είναι ο Καλτσάς. Αν προτιμηθεί ο Φαρίνια για 10άρι τότε ο Τσιλιανίδης θα πάει αριστερά. Αν μείνει στον πάγκο ο Αργεντινός, ο Μάσα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο.

Στην άλλη αναμέτρηση που γίνεται στις 18:15 ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Κέρκυρα θέλοντας να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η πιθανή 11άδα του Ντόστανιτς σε σύστημα 4-2-3-1 είναι με Μοσχονά κίπερ, Τριποτσέρη και Ουόν τα δύο στόπερ, Μουλόπουλο δεξί μπακ και Μιλιάζες αριστερά.
 
Στον άξονα η τριάδα με Μαχαίρα, Ζεζίνιο και Καλτσά. Στα δύο... φτερά ο Τόνι Σίλβα και ο Μπελγκαζουανί και κορυφή ο Μάντζιος. Πάντα σε αυτήν την διάταξη ένας εκ των Ζεζίνιο - Καλτσά παίζει πιο μπροστά στον άξονα και πιο κοντά στον φορ. Ο Ράτκο Ντόστανιτς πάντως δούλευε και το 4-3-3 μέσα στην εβδομάδα για τους Βοιωτούς.

Ο Γρηγορίου δεν θα αλλάξει σε σχέση με το προηγούμενο ματς.  Κρατάει το 4-3-3, που μέσα στο παιχνίδι μετατρέπεται σε 4-1-4-1, αλλά και τους ίδιους 11. Κουτζαβασίλης στα γκολπόστ, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι στα στόπερ, με Ντιόγκο (αριστερά), Γκομές (δεξιά) στις πτέρυγες. Αμυντικός μέσος ο Σιόντης, με Ντουαλά, Ζορμπά δίπλα του. Εξτρέμ στα αριστερά ο Επστάιν και στα δεξιά ο Γεωργίου, με τον Κόντο να βάζει επίσης υποψηφιότητα για την 11άδα, αλλά δύσκολα θα βρεθεί σε αυτή. Μόνος του στην κορυφή για τρίτο διαδοχικό ματς θα είναι ο Τουράμ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

24/9

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 0-0
Πανιώνιος-Βέροια 1-2
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0

25/9
 
ΠΑΟΚ-Ξάνθη (16:00)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα (18:15)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (20:30)

26/9

ΑΕΚ-Ηρακλής (19:30)


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης