Βίντεο: Όταν ο Μουρίνιο τρολάρει τους δημοσιογράφους

Βίντεο: Όταν ο Μουρίνιο τρολάρει τους δημοσιογράφους

Ο Πορτογάλος έψαχνε ευκαιρία για να απαντήσει στην κριτική που δέχεται και το έκανε με… Βρετανικό χιούμορ

Βίντεο: Όταν ο Μουρίνιο τρολάρει τους δημοσιογράφους
Ο Πορτογάλος προπονητής είχε κέφια και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Λέστερ φρόντισε να... τρολάρει τους δημοσιογράφους λέγοντας τους πως είναι ο χειρότερος προπονητής του πλανήτη.

«Είναι δύσκολο για τη Λέστερ να κατακτήσει το πρωτάθλημα ξανά. Οπως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα. Η ιστορία το απέδειξε. Το έχει καταφέρει η Γιουνάιτεντ, αλλά και μια ομάδα που την προπονούσε ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου» κατέληξε ο Μουρίνιο κάνοντας το... κοινό που τον άκουγε να γελάσει, αλλά και να προβληματιστεί. 

«Η πραγματικότητα είναι όμως ότι είναι πολύ καλοί. Κέρδισαν την Πρέμιερ Λιγκ γιατί κάποιοι από τους μεγάλους πέρσι δεν ήταν καλοί, αλλά και γιατί οι ίδιοι ήταν και παραμένουν εξίσου καλοί. Είναι μια εύκολη ομάδα να την αναλύσεις και να την καταλάβεις, αλλά είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις και να κρατήσεις ανέπαφη την εστία σου», συμπλήρωσε ο Special One για το ματς με τις «Αλεπούδες».

Κλείσιμο


Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για την παρουσία του Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά και τα όσα ακούγονται για το ντεφορμάρισμά του. «Η φόρμα του Γουέιν Ρούνεϊ είναι ίδια με τη φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε ομάδα, δεν είμαστε ο Ρούνεϊ μόνο! Όλοι μαζί αρχίσαμε καλά, κερδίσαμε τέσσερα ματς και όλοι μαζί χάσαμε τα τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα» τόνισε ο Πορτογάλος. 
 
Φυσικά, δεν... ξέχασε να επιτεθεί ξανά στους δημοσιογράφους, τους οποίος είχε πρόσφατα αποκαλέσει «Αϊντστάιν»: «Θέλω να προστατεύω όλους τους παίκτες μου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω από σας. Είναι κάτι πέρα από τον έλεγχό μου. Πιστέψτε με δεν εκνευρίζομαι με αυτό. Όταν θες να προστατεύσεις κάποιον και δεν μπορείς, είναι αρκετά δύσκολο....» και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης από αυτό, αλλά είμαι καλά. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους… Αϊνστάιν. Και οι Αϊνστάιν χρειάζονται χρήματα για να ζήσουν. Δεν μπορούν να προπονήσουν, δεν μπορούν να κάτσουν στον πάγκο και δεν μπορούν να κερδίσουν ματς. Μπορούν να μιλάνε, να γράφουν και να ασκούν κριτική για τη δουλειά άλλων ανθρώπων. Είμαι καλός άνθρωπος κι έχω καλές προθέσεις. Κάνω αρκετές φιλανθρωπίες, οπότε γιατί να μην… ταΐσω και τους Αϊνστάιν»;
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης