Το «μπράβο» του Μπέντο στον Φορτούνη

Το «μπράβο» του Μπέντο στον Φορτούνη

Ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Φορτούνης είναι ο Μπέντο, με τον Πορτογάλο να επιβραβεύει τον διεθνή άσο. 

Το «μπράβο» του Μπέντο στον Φορτούνη
«Φτιαγμένος» εμφανίζεται στις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης. 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο, προκειμένου να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών ο Τρικαλινός άσος έκανε μία ενέργεια που ικανοποίησε τον Πορτογάλο, ο οποίος του φώναξε «μπράβο Κώστα» και σε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχαν να του ζητάει να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής δεν έχει κάποιο «κόλλημα» με τον Φορτούνη και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας). 

Εν τω μεταξύ, ο Σιόβας στο χθεσινό δίτερμα έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Έχουν συμπληρωθεί 52 μέρες από τη θλάση που είχε υποστεί ο διεθνής στόπερ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. 
Κλείσιμο

Από την πλευρά του, ο Ντε Λα Μπέγια είναι απίθανο να παίξει στη Λάρισα, αλλά εκείνος έχει ζητήσει να δοκιμάσει. Πάντως, ο Μπέντο δεν δείχνει διάθεση να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του Ισπανού αμυντικού.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης