Συνάντηση με Τσίπρα και Κοντονή ζητά η Super League!

Συνάντηση με Τσίπρα και Κοντονή ζητά η Super League!

Επιστολή με την οποία ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή συνέταξαν οι 15 ομάδες της Super League – Επιστολή και σε Γκριρτζίκη για τη διαιτησία - Πρόταση Πανόπουλου να αναλάβει τη διαχείριση του συνεταιρισμού πολυεθνική εταιρία

Συνάντηση με Τσίπρα και Κοντονή ζητά η Super League!
Επιστολή με αποδέκτες τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή συνέταξαν οι 16 ομάδες της Super League, μέσω της οποίας θα ζητούν άμεσα συνάντηση. 

Μέσω αυτής, οι ομάδες της Λίγκας θέλουν να τεθούν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πρώτη κατηγορία και θα ζητήσουν και τη συνδρομή της Πολιτείας στην επίλυση των θεμάτων. 

Επιπλέον, η Λίγκα θα ζητήσει συνάντηση με την ΕΠΟ και προσωπικά με τον Γιώργο Γκιρτζίκη με κύριο θέμα συζήτησης τη διαιτησία και πώς θα εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. 

Κλείσιμο
Εξάλλου, η ΠΑΕ Ξάνθη θα στείλει και η ίδια επιστολή προς την ΕΠΟ προκειμένου 
να δοθούν τα ηνία λειτουργίας της Λίγκας σε μία πολυεθνική εταιρεία, όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος.

Μάλιστα με τον Γιώργο Στράτο να αρκείται σε ένα απλό «ευχαριστώ αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους», ο κ. Πανόπουλος ανέλαβε ουσιαστικά να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου για τις κινήσεις της Λίγκας, επαναλαμβάνοντας την πρόταση του που προκάλεσε την ένταση με τον Αλέξη Κούγια εντός του συμβουλίου.

 «Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε. Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο», είπε αρχικά ο κ. Πανόπουλος αναφερόμενος στην εκλογή Στράτου και συνέχισε:  «Υποχρέωση του κ. Στράτου είναι να αποδείξει σε αυτούς που δεν τον επέλεξαν ότι έκαναν λάθος, έστω κι αν κάθε μέρα χρειαστεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Κάθε διαφορετικό θα δείξει ότι δεν πέτυχε. Θα πετύχει μόνο αν αλλάξουν γνώμη οι ομάδες που δεν τον στήριξαν. Υπάρχουν πολλά θέματα».

Αναφορικά με το πρωτάθλημα ο κ. Πανόπουλος και τον τρόπο διοίκηης του συνεταιρισμού σημείωσε: «Όλοι θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα. Τώρα μιλάω ως εκπρόσωπος της Ξάνθης και όχι όλων των άλλων ομάδων. Πολλά θέματα καίνε και θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Έκανα μια τοποθέτηση. Για ένα νέο μοντέλο στην Σούπερ Λίγκα. Να υπάρχει ο πρόεδρος και παράλληλα η Γενική Διεύθυνση της Λίγκας να πάει σε μια πολυεθνική εταιρία όποια κι αν είναι αυτή για να τρέξει το μαγαζί.

Ο πρόεδρος απλά να παρακολουθεί και να ενημερώνεται. Αυτό θα δώσει και μια καλή προδιάθεση προς τον κόσμο να μην έχει σκέψεις για οποιο πρόσωπο είναι «δικός μου κλπ». Μια πολυεθνική δεν εκτίθεται για κανέναν. Η ιστορία θα δείξει ποιος κάνει λάθος σε αυτή την ιστορία. Η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της ανήγγειλε το ισπανικό μοντέλο. Αυτό περιμένουμε να γίνει πράξη».

Τέλος σχετικά με τις σχέσεις της Λίγκας με τη NOVA τόνισε: «Όσο αφορά την Nova πιστεύω θα βρούμε λύσεις και θα πάψουμε να επικοινωνούμε με εξώδικα. Αυτά τα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να σπάσει κάτι. Είναι άδικο η Nova να προσπαθεί να μας επαναφέρει στην τάξη όταν δεν είναι δική μας ευθύνη η μη έναρξη του πρωταθλήματος»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης