Ολυμπιακός: Η Τραμπζονσπόρ επιμένει για τον Πάρντο!

Ολυμπιακός: Η Τραμπζονσπόρ επιμένει για τον Πάρντο!

Οι Τούρκοι ήθελαν να τον εντάξουν στα ανταλλάγματα για τον Καρντόσο – Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά ωστόσο η ομάδα της Τραπεζούντας επιμένει

Ολυμπιακός: Η Τραμπζονσπόρ επιμένει για τον Πάρντο!
Η περίπτωσή του πήγε να χαλάσει αρχικά την μεταγραφή του Οσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό. Οταν είχε σκάσει το όνομα του Παραγουανού για τους «ερυθρόλευκους» η Τραμπζονσπόρ ξαφνικά απαίτησε ως αντάλλαγμα και τον Φελίπε Πάρντο! Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι. 

Όμως πλέον βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο Καρντόσο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα μιας και έχει περάσει ήδη ιατρικές εξετάσεις και ταυτόχρονα η Τραμπζονσπόρ πιέζει για την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο.

Κατά μία πηγή τα λεφτά που έχουν προτείνει στον Κολομβιάνο εξτρέμ είναι τέτοια που ήδη ο Πάρντο σκέφτεται τον τούρκικο σύλλογο. Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός του μάλιστα που χθες το βράδυ ακολούθησε τους Λούις Ιμπάνιες και Φάμπιαν Καστίγιο οι οποίοι είναι στον τούρκικο σύλλογο στο Instagram. Τυχαίο; Πολύ πιθανό. Κάπως έτσι όμως βγήκε και η μεταγραφή του Πασιένσα στον Ολυμπιακό όταν ξαφνικά ακολούθησε τον Τσόρι Ντομίνγκες στον λογαριασμό του.
Κλείσιμο

Δεδομένα όμως η Τραμπζονσπόρ μιλάει για τον Κολομβιανό εξτρέμ. Η μεταγραφή κολλάει στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνολικά 4,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για την απόκτησή του (σε δύο δόσεις) και οι Τούρκοι δεν μπορούν να φτάσουν (για την ώρα τουλάχιστον) σε αυτά τα λεφτά. Ο χρόνος πιέζει οι Τούρκοι έχουν αποκτήσει σύμμαχο τον παίκτη με την πρόταση που του έχουν κάνει και μένει να δούμε τι θα γίνει μέχρι το βράδυ...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης