Τέλος ο Ρούνεϊ από την Εθνική Αγγλίας το 2018

Τέλος ο Ρούνεϊ από την Εθνική Αγγλίας το 2018

Ο Αλαρντάις τον διατήρησε ως αρχηγό των «λιονταριών» κι ο άσος της Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου την απόφαση του

 Τέλος ο Ρούνεϊ από την Εθνική Αγγλίας το 2018
«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά όταν ήμουν 16 χρονών. Έγινα διεθνής στα 17 μου και το 2018 θα έχω συμπληρώσει 15 χρόνια στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι είναι πολλά, αν και έχω απολαύσει το κάθε λεπτό».

Τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία όλοι περίμεναν να μάθουν ποια θα είναι η επιλογή του Σαμ Αλαρντάις για τη θέση του αρχηγού στην Εθνική. Τελικά ο «Big Sam» αποφάσισε να διατηρήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ μόνο που ο άσος της Μάντσεστερ ανακοίνωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι σε δύο χρόνια αποχαιρετά την Εθνική ομάδα.

«Πήρα την απόφασή μου αλλά εξαρτάται από τον Σαμ Άλαρνταϊς, αν θα είμαι στις επιλογές του για το Μουντιάλ στη Ρωσία. Αυτή θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχω. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην παρουσία μου, αλλά είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει», συμπλήρωσε ο Ρούνει ο οποίος σε 115 συμμετοχές έχει 53 γκολ όντας ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας, ενώ αγωνιστεί την Κυριακή εναντίον της Σλοβακίας θα γίνει και ο ρέκορντμαν συμμετοχών ξεπερνώντας τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Κλείσιμο
«Ο Αλαρντάις έχει πετύχει πολλά στην προπονητική του καριέρα σε συλλογικό επίπεδο κι αυτό ελπίζω ότι θα κάνει και στην Εθνική. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε το γιατί δεν έχουνε πετύχει κάτι σε μια διοργάνωση. Η ικανότητα και το ταλέντο υπάρχει, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν τα καταφέρνουμε. Ελπίζω όμως ότι με τον Σαμ θα αλλάξει αυτό», συμπλήρωσε αναφερόμενος στο νέο τεχνικό της Εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης