Αλιβιζάτος προς τα διωκόμενα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ: «Παραιτηθείτε άμεσα!»

Αλιβιζάτος προς τα διωκόμενα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ: «Παραιτηθείτε άμεσα!»

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην ΕΠΟ – Ο γνωστός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος παρέστη στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και ενημέρωσε τα διωκόμενα μέλη του για την «κάρτα υγείας» ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα 

Αλιβιζάτος προς τα διωκόμενα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ: «Παραιτηθείτε άμεσα!»
Η είδηση από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ βγήκε από το στόμα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκου Αλιβιζάτου, ο οποίος προσεκλήθη από τη διοίκηση της ΕΠΟ για να δώσει τη δική του εκτίμηση για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν και  ζήτησε την άμεση παραίτηση των έξι διωκόμενων για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

«Με αυτές τις εξελίξεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε», φέρεται να έχει πει χαρακτηριστικά ο έμπειρος συνταγματολόγος.

Γενικότερα, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, με τον Γιώργο Καραμελίδη, που είναι ένας από τους έξι έκπτωτους, να ρωτά αν θα υπάρχει κάποια επίπτωση με την παραίτησή τους.

Κλείσιμο
Και ο Αλιβιζάτος τους απάντησε: «Φυσικά και θα υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εσάς, η παραίτηση είναι ο μόνος δρόμος».

Ο Τζανόπουλος ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κι ο Γαβρηιλίδης ορίστηκε γ' αντιπρόεδρος (έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει χρέη προεδρεύοντα).
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης