Ο Ολυμπιακός με τα… μάτια της Ολίμπια Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός με τα… μάτια της Ολίμπια Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε την … παρουσίαση του Ολυμπιακού μέσα από την ιστοσελίδα της , σε ένα αφιέρωμα που ετοιμάζει για τους αντιπάλους της στην Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός με τα… μάτια της Ολίμπια Μιλάνο
Βέβαια, κάνει και μία υπόθεση… μαντάρα όσον αφορά στο ροτέισον του Ολυμπιακού, αφού ξεχνάνε εντελώς τον Κώστα Παπανικολάου από τις βασικές επιλογές του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά προφανώς για αυτός δεν έχει τόση σημασία στην παρούσα φάση.

«Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος την περσινή σεζόν, “προστάτεψε” τους παίκτες του στη φετινή αγορά, διατηρώντας τον “πυρήνα” του με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ματ Λοτζέσκι, όπως και με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος επέστρεψε στη βάση του, μετά τις εμπειρίες που αποκόμισε από Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ.

Η καλύτερη προσθήκη που έχει κάνει ήταν ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος ήταν άτυχος την προηγούμενη χρονιά, καθώς σταμάτησε εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. Ακόμη, ο Ολυμπιακός κράτησε τον Ντάνιελ Χάκετ κι επίσης αποκτά βάθος με τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάννη Αθηναίου, όλοι παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Κλείσιμο
Οι νέες προσθήκες ήταν στην ουσία δύο:

Κεμ Μπιρτς: κλασικός αθλητικός παίκτης, ο οποίος είναι αντικαταστάτης του Οθέλο Χάντερ. Προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπεργκ και προσπάθησε να παίξει στο ΝΒΑ, χωρίς επιτυχία. Από την D-League, πήγε στην Τουρκία, όπου διέπρεψε. Έπαιξε στην εθνική ομάδα του Καναδά στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Είναι καταπληκτικός αθλητής.

Έρικ Γκριν: ένας γκαρντ που τον ξέρουμε καλά, καθώς το 2014 αγωνίστηκε στη Σιένα κι έπαιξε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, ακόμη κι αν ήταν πολύ νέος και χωρίς εμπειρίες. Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν στο ΝΒΑ, με το Ντένβερ και τη Γιούτα, χωρίς να βρει το ρόλο του. Όταν πήγε στην D-League στο Ρίνο της Νεβάδα, είχε κατά μέσο όρο 26.5 πόντους ανά αγώνα και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ συνολικά. Είναι ένας επιθετικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως πλέι μέικερ, αλλά είναι καλύτερο να αξιοποιήσει και να συνειδητοποιήσει τα ένστικτά του.

Η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την τρίτη αγωνιστική τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στις 25/10, ενώ στις 25/01 θα τον υποδεχτεί στην Ιταλία».

Πηγή: www.eurohoops.net/el/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης