Αυτό είναι το συμβόλαιο του Λέσκοτ στην ΑΕΚ

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Λέσκοτ στην ΑΕΚ

Δείτε τις αποδοχές και τα μπόνους στο συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Λέσκοτ στην ΑΕΚ
Αν δεν είναι η κορυφαία μεταγραφή που έγινε φέτος στην Ελλάδα, είναι σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες. 

Προκειμένου να καταφέρει λοιπόν να κάνει δικό της τον Τζολέον Λέσκοτ (και να ξεπεράσει τον σκόπελο της Πεσκάρα που προέκυψε στο μεταξύ) η ΑΕΚ υπήρξε μεθοδική και ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις μαζί του. 

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, εξάλλου, υπήρχε εξ αρχής συμφωνία σε ετήσιες αποδοχές περίπου 350.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία προσέφεραν και οι Ιταλοί, αλλά εγγυημένες, όπως γράφει το «Goal», ήταν μονάχα οι 150.000 ευρώ (αφού τα υπόλοιπα ήταν υπό τη μορφή μπόνους). 

Κλείσιμο
Οι Ιταλοί ωστόσο έβαλαν σε σκέψεις τον Λέσκοτ επειδή του πρότειναν συνεργασία δυο χρόνων (και όχι 1+1). Όταν η ΑΕΚ, λοιπόν, ισοφάρισε τη συγκεκριμένη προσφορά, είχε κάνει ήδη το αποφασιστικό βήμα για να αποσπάσει την υπογραφή του. 

Αυτή που μπήκε τελικά σε κλειστό διετές συμβόλαιο, που δεν θα του αποφέρει μεν τα χρήματα που έπαιρνε στην Άστον Βίλα (όπου αμειβόταν με περισσότερα από 1 εκατ. ετησίως και εισέπραξε 800.000 ευρώ για να αποχωρήσει), αλλά του δίνει τη δυνατότητα να τα αυξήσει. 

Κι αυτό διότι έχουν τοποθετηθεί (όπως και σε όλες τις σημαντικές μεταγραφές της ΑΕΚ) αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων: Κατάκτησης πρωταθλήματος, Κυπέλλου και εισόδου στους ομίλους του Champions League ή του Europa League. Για παράδειγμα, λοιπόν, εφόσον κατακτήσει το νταμπλ και πανηγυρίσει την είσοδο στα γκρουπ κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μπορεί να κερδίσει ακόμα και 150.000 ευρώ περισσότερα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης