Ολυμπιακός: Για την απόκτηση του Μαρτίνες κινείται η Άστρα

Ολυμπιακός: Για την απόκτηση του Μαρτίνες κινείται η Άστρα

Η Άστρα Γκιοργκίου από την Ρουμανία μπήκε... δυνατά στο κυνήγι της απόκτησης του Νίκο Μαρτίνες με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Για την απόκτηση του Μαρτίνες κινείται η Άστρα
Ο Αργεντίνος άσος, ανήκει... τυπικά στον Ολυμπιακό αλλά ουσιαστικά από την πρώτη στιγμή, από το καλοκαίρι του 2015 που οι «ερυθρόλευκοι» τον απέκτησαν από τον Παναιτωλικό, δεν βρέθηκε ποτέ στα πλάνα των προπονητών του. Αγωνίστηκε δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση, ενώ φέτος αν και μέσα σε λίγους μήνες από το λιμάνι πέρασαν 3 προπονητές (Σίλβα, Βίκτορ, Μπέντο) κανείς δεν... ασχολήθηκε μαζί του.

Οι «μνηστήρες» αρκετοί αφού ήδη την πόρτα του Ολυμπιακού έχουν χτυπήσει ομάδες από την Ελλάδα (Ατρόμητος, Αστέρας), από την Κύπρο, ενώ τις προηγούμενες μέρες υπήρξε και φημολογία για Βέλγιο και Σταντάρ Λιέγης. Πάντως λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Μαρτίνες που έχει υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό είναι σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της Άστρα Γκιοργκίου.

Ο σύλλογος από την Ρουμανία, που βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Europa League μαζί με Ρόμα, Πλζεν και Αούστρια Βιέννης έχει βάλει στο στόχαστρο τον «Νίκο» και περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδος να... ανάψουν πράσινο! 

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης