Δυνατά ο Κουράνι για Ολυμπιακό!

Δυνατά ο Κουράνι για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στην απόκτηση του Κέβιν Κουράνι και δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του

Δυνατά ο Κουράνι για Ολυμπιακό!
Ο Oλυμπιακός φουλάρει τις μηχανές για τη μεταγραφική του ενίσχυση και δυο 24ωρα πριν λήξει η προθεσμία επιθυμεί θεαματικό φινάλε.

Ο Καρντόσο πλησιάζει, όπως και ο Βιάνα, υπάρχουν επαφές σε προχωρημένο επίπεδο με τον χαφ, ωστόσο πολύ δυνατά παίζει και το θέμα του Κέβιν Κουράνι.

Ο 34χρονος Γερμανός φορ έχει μπει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα και δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του!

Κλείσιμο
Ο έμπειρος φορ με μεγάλη θητεία σε Στουτγκάρδη, Σάλκε και Ντινάμο Μόσχας, αλλά και στην Εθνική Γερμανίας (52 συμ., 19 γκολ) αρέσει πολύ στους Πειραιώτες και τις τελευταίες ώρες το όνομά του ακούγεται αρκετά! O Koυράνι έμεινε ελεύθερος από τη Χοφενχάιμ και αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του. Πέρσι, σε 14 συμμετοχές δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, η εμπειρία του γεννημένου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Κουράνι είναι τεράστια!

Με τη φανέλα της Στουτγκάρδης έκανε μεγάλο όνομα, φόρεσε τη φανέλα της 166 φορές, σκόραρε 66 γκολ, ενώ είχε και 25 ασίστ! Το 2005 η Σάλκε φρόντισε να τον κάνει δικό της και τα κατάφερε. Σε μια τετραετία, αγωνίστηκε με τα Μπλε 217 φορές, σκοράροντας 90 γκολ, ενώ έκανε και 42 ασίστ. Η Ντιναμό Μόσχας έσπασε τα ταμεία της για να τον αποκτήσει και... δικαιώθηκε. Ο διεθνής φορ σε 151 συμμετοχές πέτυχε 56 τέρματα, ενώ μοίρασε άλλα 24! 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης