ΠΑΟΚ: Κινείται για την απόκτηση του Αλβάρο Βάσκεθ από την Χετάφε

ΠΑΟΚ: Κινείται για την απόκτηση του Αλβάρο Βάσκεθ από την Χετάφε

Οι Ισπανοί εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στις φήμες περί απόκτησης του Άλβαρο Βάσκεθ από τη Χετάφε - Καμία επιβεβαίωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Κινείται για την απόκτηση του Αλβάρο Βάσκεθ από την Χετάφε
Οι μέρες λιγοστεύουν, τα περιθώρια στενεύουν, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κλείσει τον ποδοσφαιριστή που θέλει για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Στην Ισπανία γίνεται λόγος για τελικές συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Χετάφε για την αγορά του Αλβαρο Βάσκεθ, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται, το συγκεκριμένο σενάριο. Το μόνο που λένε στη Μικράς Ασίας είναι ότι «ακόμη είμαστε σε επαφές με την ομάδα, υπάρχει αρκετός δρόμος…».

Κλείσιμο
Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει η περίπτωση του Βάσκεθ, ο Μίχελ έχει στη λίστα του και άλλον ποδοσφαιριστή από την ισπανική αγορά.

Πρόπερσι με την φανέλα της Χετάφε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είχε επτά γκολ και μία ασίστ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέρσι σε 34 συμμετοχές πέντε γκολ και πέντε ασίστ.

Ο 25χρονος Καταλανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ, το 2012 πήρε μεταγραφή για τη Χετάφε και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σουόνσι ως δανεικός από την ισπανική ομάδα.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 183 αναμετρήσεις και έχει 36 γκολ και δέκα ασίστ.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης