Πλησιάζει ο επιθετικός στον ΠΑΟΚ

Πλησιάζει ο επιθετικός στον ΠΑΟΚ

Με την κλεψύδρα να αδειάζει, ο ΠΑΟΚ φουλάρει για απόκτηση επιθετικού, στοχεύοντας πλέον σε αγορά ποδοσφαιριστή και όχι σε δανεισμό

Πλησιάζει ο επιθετικός στον ΠΑΟΚ
Ακόμη κι από στιγμή σε στιγμή είναι πιθανόν να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ, καθώς, πλέον, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Διότι, η διορία για τις μεταγραφές εκπνέει το βράδυ της Τετάρτης. 

Έχοντας πάντα στο μυαλό του την πολύ δύσκολη περίπτωση του Εβγκέν Κονοπλιάνκα και με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του, ο «δικέφαλος του Βορρά» κοιτάζει παραπάνω από έναν παίκτη για αυτή τη θέση ώστε να κλείσει το ρόστερ του, με τον Λούμπος Μίχελ να είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση. Και να μην κλείσει ο επιθετικός εντός της ημέρας, είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει σε ποιόν θα κάνει focus κι ενώ στη λίστα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και στα «φτερά». 

Φαίνεται, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει πλέον σε αγορά και όχι σε δανεισμό (αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις με τον Ουκράνο λογικά δεν θα πει «όχι» σε δανεισμό ο ΠΑΟΚ). Τα δύο εκατομμύρια ευρώ είναι το ταβάνι του «δικεφάλου», συν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή βέβαια. Για τον παίκτη της Σεβίλλης υπάρχει η διάθεση να γίνει υπέρβαση και να δοθούν πολλά χρήματα παραπάνω.
Κλείσιμο

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης