Φουλ… επίθεση ο Ολυμπιακός

Φουλ… επίθεση ο Ολυμπιακός

Εντείνει τις προσπάθειές του για απόκτηση φορ ο Ολυμπιακός. Επαφή με τον πατέρα του Αγιού, νέα προσέγγιση σε Καρντόσο και ελπίδες ακόμη για Νιλμάρ

Φουλ… επίθεση ο Ολυμπιακός
Τρεις μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός πατά το γκάζι για να κλείσει τους παίκτες που θέλει. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην επίθεση και την άμυνα, όπου είναι δεδομένο πως θα γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή. Ειδικά για τη θέση του φορ, οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλουν προσπάθειες για να κλείσουν δύο εκ των Τζόρνταν Αγιού, Όσκαρ Καρντόσο και Νιλμάρ, δίχως φυσικά να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. 

Με τον πατέρα του Αγιού και άλλοτε σπουδαίο παίκτη, Αμπεντί Πελέ, είναι σε επαφή-όπως αναφέρεται στον «Γαύρο»-τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και ο Φρανσουά Μοντέστο. Η υπόθεση αυτή δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι η Άστον Βίλα διέθεσε πέρσι 12 εκατ. ευρώ για την αγορά του Γκανέζου φορ από τη Μονπελιέ και θέλει να κάνει μερική απόσβεση. 

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός έκανε χθες νέα προσφορά στον Καρντόσο, ωστόσο ο Παραγουανός φορ παραμένει αμετακίνητος στην αξίωση 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο, κάτι που μάλλον κρίνεται υπερβολικό για παίκτη που πάει στα 34. Η δε Τραμπζονσπόρ, έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Φελίπε Πάρντο, αλλά οι Πειραιώτες δεν τον παραχωρούν. 

Όσο για τον Νιλμάρ, η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε χθες ανεπιτυχώς να έχει νέο ραντεβού με την Αλ Νασρ προσπαθώντας να βρει φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά δεν το πέτυχε. Θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια, αλλά είναι αμφίβολο αν οι Άραβες δεχτούν να του δώσουν ένα σημαντικό μέρος από τα δεδουλευμένα του, προκειμένου να υπογράψει ο 32χρονος φορ στον Ολυμπιακό. 

Ασφαλώς υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για παίκτες στο τραπέζι. Ο 32χρονος Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ που είναι ελεύθερος, ο 31χρονος Λούκας Μπάριος που φεύγει από την Παλμέιρας, ο 32χρονος Βάγκνερ Λοβ που παραχωρείται δανεικός από τη Μονακό, ο Πορτογάλος Ούγκο Βιέιρα του Ερυθρού Αστέρα, ακόμη και ο Μάριο Μπαλοτέλι για τον οποίο ψάχνει ομάδα η Λίβερπουλ αλλά πρόσφατα υπήρχε διάψευση ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό… 

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, η θέση του Ολυμπιακού είναι πως για να υπάρξει πώληση παίκτη, θα πρέπει να έχει εντοπιστεί και «κλειστεί» ο αντικαταστάτης του. Γι’ αυτό και δεν προχώρησε του Σεΐκ Τιοτέ (που είναι από χθες στην Πόλη για να μιλήσει με τη Γαλατάσαραϊ), μιας και δεν έχει προχωρήσει η πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Για την άμυνα, ακόμη δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό όσον αφορά στην πώληση ενός ή και δύο εκ των Σιόβα, Μποτία και Ντα Κόστα. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ολυμπιακός κοιτά για στόπερ στην Ισπανία, αλλά δεν πρόκειται για τον Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια. Ο Μαουρίτσιο της Λάτσιο φέρεται να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ενώ ο Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο θεωρείται πολύ ακριβός. Κάποιες φήμες υπάρχουν για τον 26χρονο Σενεγαλέζο του Ανόβερου, Σαλίφ Σανέ. 

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται ΚΑΙ για αριστερό μπακ, με τον Εμιλιάνο Ινσούα της Στουτγκάρδης να είναι στα υπόψη. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης