Βίντεο: Ήρθε για την ΑΕΚ ο Λέσκοτ!

Βίντεο: Ήρθε για την ΑΕΚ ο Λέσκοτ!

Η βόμβα… έσκασε στο «Ελ. Βενιζέλος! Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Τζολέον Λέσκοτ «πάτησε» Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα

Βίντεο: Ήρθε για την ΑΕΚ ο Λέσκοτ!
Πέρασε από… 40 κύματα, που τον έβγαλαν, τελικά, όμως, σε ελληνικό έδαφος! 

Ο Τζολέον Λέσκοτ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό να «πατάει» Αθήνα γύρω στις 04:00 και τίποτα, πλέον, να μη δείχνει ικανό να χαλάσει μια σπουδαία μεταγραφή για την «Ένωση»! 

Η πτήση του 34χρονου από Λονδίνο αφίχθη, λοιπόν, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκεί όπου υποδέχθηκαν τον παίκτη άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης, αλλά και περίπου 30, ηρωικοί (λόγω του… βάρβαρου της ώρας) οπαδοί, που τον καλωσόρισαν στην Ελλάδα. 

Κλείσιμο
Ο Λέσκοτ, θυμίζουμε, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον «δικέφαλο» και το πρωί (29/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου, αν όλα πάνε καλά, να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το κλειστό διετές συμβόλαιό του! 

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στα χέρια του, πλέον, ένα πολύ ισχυρό αμυντικό δίδυμο (Τσιγκρίνσκι-Λέσκοτ), ενώ βλέπει τα «θέλω του» να πραγματοποιούνται, καθώς είχε ζητήσει τόσο έναν κεντρικό αμυντικό όσο και έναν εξτρέμ (αποκτήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος). 

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν στην ΑΕΚ θα κινηθούν και για αμυντικό χαφ ή η -επικείμενη- μεταγραφή του Λέσκοτ θα είναι και η τελευταία για τους «κιτρινόμαυρους» στο καλοκαιρινό… παζάρι. 


Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης