Βίντεο: Συντριβή της Γιουνγκ Μπόις που ηττήθηκε 4-1 στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς

Βίντεο: Συντριβή της Γιουνγκ Μπόις που ηττήθηκε 4-1 στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ήταν και πάλι αποκαρδιωτική στην άμυνα και έχασε εύκολα παρόλο που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες 

Βίντεο: Συντριβή της Γιουνγκ Μπόις που ηττήθηκε 4-1 στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς
Πιστή στην επιθετική της συνέπεια έμεινε σε ακόμα ένα ματς η Γιουνγκ Μπόις, καθώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά προδομένη και πάλι από την αμυντική της λειτουργία, ηττήθηκε εκτός έδρας 4-1 από την Γκρασχόπερς. 

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Β’ όμιλο του Europa League μπορεί να δημιουργούσε με ευκολία καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το ίδιο εύκολα δεχόταν γκολ σε κάθε επίσκεψη των αντιπάλων. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με γκολ του Μούνσι, αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Φρέι ισοφάρισε σε 1-1, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί… όρθια στην έδρα της Γκρασχόπερς. 

Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα επήλθε η πλήρης κατάρρευση και ο τελικός διασυρμός για τους φιλοξενούμενους. Στο 74’ ο Λαβανσί έκανε το 2-1 και στο 86’ ο Σιγκούριονσον «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το 3-1. 

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάιο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς. 
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Γιουνγκ Μπόις αγωνιζόταν εκτός έδρας, δημιούργησε 14 τελικές προσπάθειες με την κατοχή να είναι μοιρασμένη στις δύο ομάδες.
Πηγή:www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης