Μάρτινς: «Θα βρει ο Ολυμπιακός τον δρόμο του»

Μάρτινς: «Θα βρει ο Ολυμπιακός τον δρόμο του»

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που περνά εμφανίστηκε ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Αρούκα. «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη», ανέφερε

Μάρτινς: «Θα βρει ο Ολυμπιακός τον δρόμο του»
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν εμφανίστηκε ο Αντρέ Μάρτινς σε δηλώσεις του. Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα στη ρεβάνς της περασμένης Πέμπτης με την Αρούκα, τόνισε ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μέσω της σκληρής δουλειάς και της ενίσχυσης που θα γίνει. 

«Τώρα μετρούσε η πρόκριση για μας και μόνο», τόνισε μέσω της «Real News» ο 26χρονος μέσος. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε 

Κλείσιμο
Αντρέ, με δυσκολία ήρθε η πρόκριση… 
«Μπήκαμε σε μια δοκιμασία. Είμαι το πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα τελειώνουν μετά τη ρεβάνς. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε, περνούσε ο χρόνος και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Αυτό μας άγχωσε κάπως, είναι η αλήθεια, αλλά βρήκαμε τη δύναμη στην παράταση να σκοράρουμε δύο φορές και να προκριθούμε στους ομίλους. Το καλό είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας». 

Πρώτη σου εμφάνιση με τον Ολυμπιακός, ευχαριστημένος; 
«Από τη στιγμή που τα καταφέραμε, ναι. Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα, αλλά ήρθα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω που ήρθα. Ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε στη συνέχεια και να συνεχίσουμε για ένα ακόμη πρωτάθλημα, αλλά φυσικά και στην Ευρώπη». 

ΑΠΟΕΛ, Γιούνγκ Μπόις και Αστάνα οι αντίπαλοι στον όμιλό σας. Πώς τους βλέπεις; 
«Σε αυτό το επίπεδο έχει αποδειχθεί πως πρέπει να σέβεσαι όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει συνεχή πορεία στην Ευρώπη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Να προκριθούμε και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα τον βρούμε τον δρόμο μας μαζί με τους παίκτες που θα έρθουν και με σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του κ. Μπέντο. Οι τρεις αντίπαλοι μας είναι έμπειροι στην Ευρώπη, αλλά νομίζω πως το γήπεδο μας και ο κόσμος μας μπορούν να μας δώσουν ένα έξτρα πλεονέκτημα. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». 

Η ομάδα προβλημάτισε ως τώρα. Τι πιστεύεις ότι θα αλλάξει για να παρουσιαστεί καλύτερη; 
«Ο Ολυμπιακός υπέστη σοκ με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έκανε επιτακτική ανάγκη την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σημασία έχει να κοιτάζεις μπροστά και ότι ό,τι έγινε πριν. Για τα λάθη αποφασίζουν οι αρμόδιοι. Εμείς πρέπει μαζί με τον προπονητή μας να βάλουμε νέα στοιχεία και να είμαστε πιο έτοιμοι. Όλα θα πάνε καλύτερα για την ομάδα, απλώς αυτό θα φανεί από αγώνα σε αγώνα. Τώρα μετρούσε η πρόκριση για μας και μόνο. Να μείνουμε στην Ευρώπη». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης