Υπέγραψε στην ΑΕΚ και θέλει πρωτάθλημα ο Χριστοδουλόπουλος

Υπέγραψε στην ΑΕΚ και θέλει πρωτάθλημα ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε για 2+1 χρόνια από την ΑΕΚ και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο του ξεκίνημα γεμάτο υποσχέσεις και φιλοδοξίες

Υπέγραψε στην ΑΕΚ και θέλει πρωτάθλημα ο Χριστοδουλόπουλος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανήκει πλέον και τυπικά στην ΑΕΚ και όπως τόνισε στις δηλώσεις του επέλεξε την Ένωση γιατί θέλει το πρωτάθλημα... Με σιγουριά και χαμόγελο και φορώντας μία μπλούζα με την φωτογραφία του Μοχάμεντ Άλι ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε για 2+1 χρόνια, ανακοινώθηκε και στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους του. Αφού επισήμανε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστιες φιλοδοξίες και θέλω κι εγώ να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που ανήκει», συνέχισε: 
 
«Η ΑΕΚ είναι και μια μεγάλη οικογένεια. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κοιτάμε από αύριο κιόλας να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ευτυχώς έρχεται διακοπή λόγω των εθνικών και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος αρκετά σύντομα. 
 
Το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το συνδυάσουμε με τη δουλειά και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία με τον ρυθμό. Η θητεία μου στην Ιταλία με έχει βοηθήσει αρκετά στο παιχνίδι, στο πώς να προσέχω το σώμα μου και στο τι θέλω και πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο». Όταν ερωτήθηκε, δε, αν στόχος του είναι να κάνει πρωταθλητισμό κμε την ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρωταθλητισμός; Γι' αυτό ήρθα».
 
Κλείσιμο
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1986 στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2004 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια και από τον Ιανουάριο του 2013 συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία με τα χρώματα της Μπολόνια. Από το 2014 αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της Ελλάς Βερόνα, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σαμπντόρια. 
 
Έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Nέων και Ελπίδων) και υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ στις 5 Φεβρουαρίου 2008 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών στον φιλικό αγώνα στη Λευκωσία εναντίον της Τσεχίας. Έκτοτε έχει αγωνιστεί 28 φορές (ένα γκολ) με την Εθνική μας ομάδα της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα φοράει για τα επόμενα 2+1 χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ με το νούμερο 7.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης