Βίντεο: «Τριάρα» στη Μπέρνλι και μόνη πρώτη η Τσέλσι

Βίντεο: «Τριάρα» στη Μπέρνλι και μόνη πρώτη η Τσέλσι

Η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της Μπέρνλι στο Stamford Bridge και έγινε η πρώτη ομάδα που κάνει το 3x3 στην Premier League. Αζάρ, Γουίλιαν, Μόζες τα γκολ

Βίντεο: «Τριάρα» στη Μπέρνλι και μόνη πρώτη η Τσέλσι
Μετά τις νίκες με Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε επικράτησε της Μπέρνλι χωρίς να χρειαστεί να σκοράρει στα τελευταία λεπτά ο Ντιέγο Κόστα. Οι Μπλε πέτυχαν την πρώτη τους 'καθαρή' νίκη και έγιναν η πρώτη ομάδα που κάνει το 3x3 αφού Γιουνάιτεντ και Σίτι δεν έχουν δώσει ακόμα το τρίτο τους ματς.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 9' με ωραίο σουτ του Αζάρ εκτός περιοχής και αυτό τη βοήθησε να είναι πολύ πιο χαλαρή στο ματς (1-0). Στο 15' ο Κέιχιλ είχε καλή στιγμή και ο Κόντε χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 42' για να δει την ομάδα του να καθαρίζει το ματς όταν ο Γουίλιαν πήρε την μπάλα στα δεξιά, απέφυγε τον Γουόρντ και με δεξί σουτ έκανε το 2-0 στέλνοντας τον allenatore για έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο επόμενο λεπτό η Μπέρνλι θα μπορούσε να έχει μειώσει αλλά ο Αρφιλντ δεν τα κατάφερε. Ντιέγο Κόστα (53') και Αζάρ (56', 62') είχαν καλές στιγμές για το τρίτο γκολ, το οποίο όμως ήρθε στα τελευταία λεπτά και το 89' όταν ο Βίκτορ Μόζες νίκησε τον εξαιρετικό, Χίτον, ύστερα από συνδυασμό των Μπατσουαγί και Πέδρο (3-0).

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Γουίλιαν (77' Mόζες), Οσκαρ, Μάτιτς, Αζάρ (80' Μπατσουαγί), Ντιέγο Κόστα.

Κλείσιμο
Μπέρνλι (Σιν Ντάιτς): Χίτον, Λότον, Κιν, Μι, Γουάρντ, Ντεφούρ (57' Ο'Νιλ), Μάρνεϊ (72' Ταρκόφσκι), Αρφιλντ (57' Γκούντμουντσον), Μπόιντ, Βόουκς, Γκρέι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης