Βίντεο: Επιτέλους έκανε «σεφτέ» η Άρσεναλ με 3-1 επί της Γουότφορντ

Βίντεο: Επιτέλους έκανε «σεφτέ» η Άρσεναλ με 3-1 επί της Γουότφορντ

Οι Gunners καθάρισαν 1-3 στη Γουότφορντ και πανηγύρισαν πρώτη φορά στη σεζόν

Βίντεο: Επιτέλους έκανε «σεφτέ» η Άρσεναλ με 3-1 επί της Γουότφορντ
Άσχημη ήττα στην πρεμιέρα και κακή ισοπαλία εκτός. Αυτό ήταν το ξεκίνημα και η εύλογη συνέπεια του το κράξιμο στον Αρσέν Βενγκέρ και τις μεταγραφές που δεν έκανε. Χρειάστηκε λοιπόν να έρθει η 3η αγωνιστική, ώστε η Αρσεναλ να πανηγυρίσει στη φετινή Premier League. Και το έκανε αρχικά με στιλ και εν συνεχεία με ζόρισμα, περνώντας με 3-0 από την Γουότφορντ.

Τα καλά για τους Λονδρέζους εμφανίστηκαν με το καλησπέρα. Στο 8' ο Καμπασέλε έπεσε άτσαλα με τον αγκώνα στο κεφάλι του Αλέξις Σάντσεθ. Σωστό το πέναλτι, εύστοχη και η εκτέλεση του Καθόρλα για το 1-0. Οι Gunners με το γκολ απελευθερώθηκαν. Ο Γκόμες όμως με τις επεμβάσεις του και ειδικά σε τετ α τετ με Γουόλκοτ, Αλέξις, πάλευε να κρατήσει χαμηλά το σκορ.

Ο Κοσιελνί στην απέναντι εστία (25') πήγε να βάλει αυτογκόλ, αλλά τον σταμάτησε ο Τσεχ και ο Αλέξις (40') στη σωστή εστία με περίεργο πλασέ έβαλε το δεύτερο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μάλιστα ο Χιλιανός επιθετικός έβγαλε συστημένη στον Οζίλ που κινήθηκε ως τρέιλερ και έβαλε το τρίτο του αγώνα και το Νο700 για λογαριασμό της Αρσεναλ στην Premier League, που έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που φτάνει αυτό το νούμερο (σ.σ.: 798 έχει η Μαν. Γιουνάιτεντ).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να μειώσουν. Το έκαναν με πλασέ στο ντεμπούτο (σ.σ.: από τη Γιουβέντους) Περέιρα (57') και μετά από φάση διαρκείας. Στη συνέχεια πίεσα και τους σταμάτησε ο Τσεχ με σούπερ διπλή επέμβαση (69'), ενώ το ωραίο ψαλιδάκι του Ιγκάλο (71') πέρασε οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Εκεί όμως έσβησε η πίεση της Γουότφορντ και η Αρσεναλ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε ένα πολύτιμο τρίποντο βαθμολογίας και ηρεμίας. Οσο για τους ηττημένους, ναι μεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχουν μείνει με ένα βαθμό.

Γουότφορντ (Βάλτερ Ματσάρι): Γκόμες, Καμπασέλε (52' Γιάνμαατ), Πρεντλ, Καμπούλ, Καπού, Γκιντιούρα (46' Περέιρα), Μπεχράμι, Αμραμπατ (77' Σαξές), Χολέμπας, Ντίνεϊ, Ιγκάλο
Κλείσιμο

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Κοσιελνί, Χόλντινγκ, Μπεγιερίν, Μονρεάλ (74' Γκιμπς), Τσάκα, Καθόρλα, Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν (70' Ελνενί), Οζίλ (70' Γουίλσιρ), Γουόλκοτ, Αλέξις Σάντσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης