ΕΠΟ: Επίθεση στον Κοντονή με αφορμή το βούλευμα

ΕΠΟ: Επίθεση στον Κοντονή με αφορμή το βούλευμα

Νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Σταύρου Κοντονή με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το βούλευμα για την κάρτα Υγείας και τα όσα καταγγέλονται

ΕΠΟ: Επίθεση στον Κοντονή με αφορμή το βούλευμα
Αν κάποιος κάτσει και καταγράψει τις ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει το τελευταίο διάστημα Υφυπουργείο Αθλητισμού κατά της ΕΠΟ και η Ομοσπονδία κατά του Υφυπουργείου, το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Ο πόλεμος μαίνεται μεταξύ των δύο πλευρών και η Ομοσπονδία απάντησε στην είδηση για επίδοση του βουλεύματος (με το οποίο παραπέμπονται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και άλλα μέλη του ΔΣ) με σκληρή ανακοίνωση κατά του Κοντονή τον οποίο κατηγορεί ότι έχει ξεκινήσει αυτή τη διαμάχη αποσκοπώντας και σε προσωπικά οφέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
 
Κλείσιμο
«Παρακολουθούμε άλλο ένα επεισόδιο του πολέμου, που έχει κηρύξει ο κ. Κοντονής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο κ. Κοντονής χρησιμοποιεί αυτό τον πόλεμο για να εγγράψει υποθήκη μέσα στο κόμμα του, επιστρατεύοντας κάθε μέσο.  
 
Η ΕΠΟ λειτουργεί με βάση το καταστατικό της και τις διατάξεις του και θα συνεχίσει να το υπερασπίζεται χωρίς να πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, σαν αυτή του κ. Κοντονή.
 
Η Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε τροχιά εκλογών. Την 1η Οκτωβρίου  θα προκύψει από τις εκλογές μια νέα διοίκηση και η οποία είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της υπεράσπισης των παγκοσμίων κανόνων του ποδοσφαίρου, δηλαδή των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο των συζητήσεων με την αντιπροσωπεία των Διεθνών Συνομοσπονδιών την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη

ΥΓ: Η σημερινή απόφαση για την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, έριξε και το φύλλο συκής. Ο αυταρχισμός του υπουργού, χτύπησε κόκκινο»».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης